#somelje
7. Val
Lenart Černelič: “Moj cilj ni učiti o vinu, ampak pomagati ga razumeti”
16. 05. 2025, 5:05
Kulinarika
“Pripravil sem si načrt in se ga držal”
12. 07. 2024, 9:07
Kulinarika
Prvi somelje je Bufolin
19. 05. 2023, 10:05
Kulinarika
Pariški dnevi Valentina Bufolina
10. 02. 2023, 12:02
Kulinarika
Najdaljši someljejski seminar doslej
2. 12. 2022, 15:12
7. Val
Slovo prenovitelja istrske gastronomije
9. 09. 2022, 12:09
Kulinarika
Bufolin gre na prvenstvo v Pariz
21. 05. 2022, 6:05
Kulinarika
“Natakarja ne smemo enačiti s someljejem”
8. 04. 2022, 6:04
Kulinarika
30 let someljejskega združenja
21. 01. 2022, 15:01
Kulinarika
Novi someljeji iz covidnega časa
29. 10. 2021, 10:10
Sobota
Someljejstvo v času korone
10. 10. 2020, 11:10
Sobota
Vodiči v svetu gastronomije
14. 12. 2019, 6:12
Goriška
Slovenija je že četrt stoletja v svetovni someljejski orbiti
11. 12. 2019, 13:12
Sobota
Tečaji za več znanja o vinu
28. 09. 2019, 14:09
Kulinarika
Novi someljeji najvišje, tretje stopnje
7. 07. 2019, 6:07
Sobota
Veščina, katere največji sovražnik je nahod
23. 03. 2019, 6:03
Sobota
Glasnik vinske kulture
29. 12. 2018, 6:12
Sobota
Thierry Corona: “Slovenija ima izreden potencial”
28. 10. 2018, 8:10
Pod milim nebom
Partnerstvo med gosti in gostitelji
8. 05. 2018, 6:05