Lipicanci odslej galopirajo tudi na dresih sežanskih nogometašev

Vsi nogometaši Nogometnega kluba Tabor iz Sežane bodo odslej nosili drese z likom lipicanca. To je sad sponzorske pogodbe med Holdingom Kobilarna Lipica in sežanskim prvoligaškim klubom.

Sponzorsko pogodbo sta ponosno predstavila direktor NK Tabor 
Branko Dikić  in vodja marketinga in prodaje Holdinga Kobilarna 
Lipica Aaron Uazeua, dogajanje pa so spremljali mladi nogometaši 
in lipicanec iz Lipice.   Foto: NK Tabor Sežana
Sponzorsko pogodbo sta ponosno predstavila direktor NK Tabor Branko Dikić in vodja marketinga in prodaje Holdinga Kobilarna Lipica Aaron Uazeua, dogajanje pa so spremljali mladi nogometaši in lipicanec iz Lipice.  Foto: NK Tabor Sežana

LIPICA, SEŽANA > “To, da imamo v svoji neposredni bližini takšen turistični biser, kot je Lipica, s prenovljenim Hotelom Maestoso, nas navdaja s ponosom. S tem projektom želimo v klubu še dodatno približati Lipico svojim nogometašem, njihovim družinam in celotni slovenski javnosti,” je ob podpisu sponzorske pogodbe poudaril direktor Nogometnega kluba Tabor Sežana Branko Dikić.

Holding Kobilarna Lipica pa je pristopil k sponzorski pogodbi zaradi družbene odgovornosti in zavedanja o pomenu povezanosti z lokalnim okoljem: “Vrednote, ki nas povezujejo - tako v konjeništvu kot tudi v nogometu - so vrednote športa, zdravega življenja in gibanja v naravi,” je izpostavil vodja marketinga in prodaje Holdinga Kobilarna Lipica Aaron Uazeua in dodal: “Naše sodelovanje se bo poznalo tudi na dresu vseh ekip, kjer se bo pojavila figura lipicanca v galopu. Upamo, da bosta ta galop, ta konj v galopu, prinesel tistih nekaj odstotkov energije, ki včasih lahko spremeni remi v zmago.”

Sponzorsko pogodbo so podpisali ob prvi tekmi NK Tabor v novem pokalnem obdobju prve slovenske nogometne lige na domačem igrišču. Toda kot so ob tem poudarili podpisniki, je sodelovanje usmerjeno širše, tudi k vsem mlajšim selekcijam deklic in dečkov Nogometnega kluba Tabor Sežana.


Najbolj brano