Izjava o zasebnosti

1. Splošno

V družbi PRIMORSKE NOVICE, Časopisno - založniška družba d.o.o. (v nadaljevanju: »Primorske novice« ali »upravljavec«) spoštujemo vašo zasebnost, zato stremimo k najvišji stopnji varstva vaših osebnih podatkov. Pri nudenju naših storitev preko naše spletne strani www.primorske.si ali aplikacije Primorske novice ter pri poslovanju preko telekomunikacijskih sredstev vam zagotavljamo, da vaše podatke obdelujemo skladno z veljavno evropsko zakonodajo (Splošno uredbo o varstvu podatkov) in skladno z nacionalno zakonodajo Republike Slovenije (vsakokrat veljavni zakon o varstvu osebnih podatkov, Zakon o elektronskih komunikacijah in Zakon o elektronskem poslovanju na trgu).

Namen te Izjave o zasebnosti (v nadaljevanju: »Izjava«) je, da vas seznanimo s tem, za katere namene bodo vaši osebni podatki pridobljeni in kako se bodo uporabljali ter kakšne so vaše pravice v zvezi s podatki, ki jih hranimo o vas, ter kako jih uveljavljati.

V Primorskih novicah se zavezujemo, da bodo zbrani osebni podatki, ki jih boste posredovali preko naše spletne strani, aplikacije ali preko telekomunikacijskih sredstev (npr. v sklopu elektronske korespondence, SMS sporočil), uporabljeni v skladu s to Izjavo, da vaših osebnih podatkov ne bomo prodajali, posojali ali kakorkoli drugače posredovali tretjim osebam, razen v zakonsko določenih primerih.

2. Upravljavec podatkov

Upravljavec vaših osebnih podatkov je:

PRIMORSKE NOVICE, Časopisno - založniška družba, d.o.o., naslov: Ulica Osvobodilne fronte 12, SI-6000 Koper, elektronski naslov: info@primorske.si, telefonska številka: 080 14 61.

Za vse teme in vsebine, ki bodo obravnavane v zvezi z varstvom osebnih podatkov, velja stroga zaupnost.

3. Namen obdelave podatkov in vrste osebnih podatkov

Osebni podatek je katerakoli informacija, ki vas identificira kot določenega ali določljivega posameznika. Posameznik je določljiv takrat, ko ga je mogoče neposredno ali posredno določiti, zlasti z navedbo identifikatorja kot je ime, identifikacijska številka, podatki o lokaciji, spletni identifikator ali z navedbo enega ali več dejavnikov, ki so značilni za posameznikovo fizično, fiziološko, genetsko, duševno, gospodarsko, kulturno ali družbeno identiteto.

Vsi osebni podatki, ki nam jih posredujete, bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj v namene, za katere so bili posredovani. Če bo nastala potreba po nadaljnji obdelavi vaših podatkov za drug namen, vas bomo predhodno kontaktirali in zaprosili za vašo predhodno pisno privolitev.

Obisk spletne strani:

Ob vsakem obisku naše spletne strani se na spletnem strežniku avtomatsko shranjuje dnevniška datoteka spletnega strežnika (npr. IP številka - številka, ki identificira posamezen računalnik oz. drugo napravo na spletu, verzija brskalnika, čas obiska, podatki o lokaciji oziroma vstopni točki dostopa do interneta in podobno). Te podatke obdelujemo za namen analize, ki nam omogoča izboljšanje vsebin in uporabniške izkušnje na naši spletni strani ter vodenja statistike obiskov na naši spletni strani. Navedene podatke zbiramo s pomočjo piškotkov, pri čemer vas bomo pred namestitvijo bolj invazivnih piškotkov vprašali za vašo privolitev, medtem ko lahko določene druge podatke zbiramo že na podlagi naših zakonitih interesov.

Več o politiki nameščanja piškotkov na naših spletnih straneh si lahko preberete v obvestilu o piškotkih, ki je objavljeno na naši spletni strani.

Primorske novice tako zbrane podatke obdeluje posebej in jih ne povezuje z drugimi osebnimi podatki uporabnikov njene spletne strani. Uporabnika spletnih strani zgolj z uporabo teh podatkov v tem trenutku in glede na stanje tehnologije ni mogoče enolično identificirati.

Naročilo tiskane izdaje:

Na naši spletni strani lahko izpolnite spletno naročilnico »Naročilnica tiskane izdaje« z izpolnitvijo katere se naročite na tiskano izdajo Primorskih novic (v nadaljevanju: »časopis«).

V ta namen Primorske novice od vas zbirajo naslednje osebne podatke, ki jih posredujete na prostovoljen način:

 • ime in priimek,
 • naslov,
 • telefonsko številko in elektronski naslov,
 • podatke od naslovu za pošiljanje časopisa ali računa ter kontaktne podatke o osebi, kateri se pošilja časopis ali račun,
 • podatki o vašem naročilu (pogostost naročila, čas začetka pošiljanja časopisa)

Vsi podatki, ki so zbrani preko spletne naročilnice, se zbirajo za namene izvajanja naročniškega razmerja, tj. predvsem za pripravo ponudbe, pripravo in sklenitev pogodbe, za izvajanje pogodbe, za pošiljanje časopisa ter računov na navedene kontaktne podatke ter za reševanje morebitnih reklamacij (npr. v primeru nedostave izvoda časopisa). Pravno podlago za obdelavo teh podatkov predstavlja naše pogodbeno razmerje z vami. Ker je obdelava teh podatkov nujna za izvedbo same storitve, se obdelava teh podatkov lahko vrši že na podlagi dejstva, da z nami vstopate v pogodbeno razmerje. Če nam teh podatkov ne želite posredovati, vam ne moremo zagotavljati naših storitev. Osebni podatki (ime, priimek, naslov) se lahko posredujejo ponudnikom poštnih storitev in raznašalcem časopisa ter drugim pogodbenim partnerjem.

Dodatno lahko vaše kontaktne podatke uporabimo tudi za namene izvajanje raziskav oz. anket o vašem zadovoljstvu in/ali morebitnih predlogih za izboljšavo, skladno z našimi zakonitimi interesi. Izpolnitev raziskave/ankete je neobvezna, s pomočjo vaše ocene pa lahko izboljšamo našo ponudbo.

Posredovane kontaktne podatke lahko na podlagi našega zakonitega interesa obdelujemo tudi za osnovno prilagojeno komuniciranje z vami preko elektronske pošte in vam skušamo predstaviti ustrezne storitve in dejavnosti, ki bi vam bile lahko zanimive na podlagi vaših preteklih interakcij z nami. Pri tem ne uporabljamo nikakršnega (avtomatskega) profiliranja, temveč zgolj izbiramo ustrezne nabore prejemnikov za posamezna sporočila. Od tovrstnega komuniciranja se lahko kadarkoli brezplačno odjavite na način, da nam pošljete elektronsko sporočilo na elektronski naslov: narocnina@primorske.si. Dodatne informacije o vaših pravicah v zvezi z neposrednim trženjem so vam na voljo v 7. in 8. točki te Izjave.

Naročilo digitalne izdaje in uporaba aplikacije:

'

Z naložitvijo aplikacije Primorske novice na vaš pametni telefon ali tablični računalnik se lahko registrirate za prejemanje digitalnih Primorskih novic (»časopisa v elektronski obliki«). Na digitalne novice se lahko naročite tudi preko spletne strani z izpolnitvijo obrazca za registracijo.

V te namene Primorske novice od vas zbirajo naslednje podatke, ki jih posredujete na prostovoljen način:

 • ime in priimek,
 • naslov,
 • elektronski naslov in geslo ter
 • telefonsko številko (opcijsko).

Poleg tega ima spletna stran tudi možnost naročila dnevnega paketa. Pri tem nam posredujete vašo telefonsko številko, na katero vam na podlagi vaše potrditve, pošljemo aktivacijsko SMS kodo, s katero lahko dostopate do digitalnih novic objavljenih na naši spletni strani.

Vsi podatki, ki so zbrani pri registraciji oziroma enkratnem dnevnem naročilu, se zbirajo za namene izvajanja naročniškega razmerja, tj. za uporabo aplikacije in dostopanje do digitalnih novic na naši spletni strani. Pravno podlago za obdelavo teh podatkov predstavlja naše pogodbeno razmerje z vami. Ker je obdelava teh podatkov nujna za izvedbo same storitve, se obdelava teh podatkov lahko vrši že na podlagi dejstva, da z nami vstopate v pogodbeno razmerje. Če nam teh podatkov ne želite posredovati, vam ne moremo zagotavljati naših storitev.

Posredovane kontaktne podatke lahko na podlagi našega zakonitega interesa obdelujemo tudi za osnovno prilagojeno komuniciranje z vami preko elektronske pošte ali SMS sporočila in vam skušamo predstaviti ustrezne ponudbe, ki bi vam bile lahko zanimive na podlagi vaših preteklih interakcij z nami. Pri tem ne uporabljamo nikakršnega (avtomatskega) profiliranja, temveč zgolj zbiramo ustrezne nabore prejemnikov za posamezna sporočila. Od tovrstnega komuniciranja se lahko kadarkoli brezplačno odjavite na način, da nam pošljete elektronsko sporočilo na elektronski naslov: narocnina@primorske.si ali na telefonsko številko 080 14 61. Dodatne informacije o vaših pravicah v zvezi z neposrednim trženjem so vam na voljo v 7. in 8. točki te Izjave.

Sprememba naročniškega razmerja:

Na naši spletni strani lahko izpolnite tudi obrazec za začasno prekinitev dostave ali začasno spremembo naslova, s katerim za določeno obdobje prekinete dostavo tiskane izdaje časopisa ali spremenite naslov za pošiljanje časopisa.

V ta namen Primorske novice od vas zbirajo naslednje kontaktne podatke, ki jih posredujete na prostovoljen način:

 • ime in priimek,
 • naslov,
 • telefonsko številko in elektronski naslov,
 • podatke o času začasne prekinitve razmerja,
 • podatke o času preusmeritve časopisa in podatke o novem naslovu za pošiljanje časopisa ter kontaktne podatke o osebi, kateri se pošilja časopis.

Vsi podatki, ki so zbrani pri izpolnitvi obrazca za spremembo naročniškega razmerja, se zbirajo z namenom izpolnitve zahtevane spremembe, tj. začasno prekinitev dostave ali začasno spremembo naslova ter za komunikacijo z vami v primeru nejasnosti (npr. nov naslov ne obstaja, itd.). Pravno podlago za obdelavo teh podatkov predstavlja naše pogodbeno razmerje z vami. Ker je obdelava teh podatkov nujna za izvedbo same storitve, se obdelava teh podatkov lahko vrši že na podlagi dejstva, da z nami vstopate v pogodbeno razmerje. Če nam teh podatkov ne želite posredovati, vam ne moremo zagotavljati omenjenih storitev.

Sodelovanje v nagradnih igrah in promocijskih akcijah:

Osebne podatke, ki nam jih posredujete ob izvedbi nagradne igre ali prijavi na promocijske akcije (npr. 10 dnevni brezplačni dostop do digitalnih novic), obdelujemo za namene izvedbe nagradne igre ali promocijske akcije. Zbrani podatki se po izvedbi nagradne igre ali promocijske akcije izbrišejo, razen v primeru, ko podate vašo izrecno privolitev, da vam na kontaktne podatke, navedene ob prijavi na nagradno igro ali promocijsko akcijo, pošiljamo oglasna sporočila o naših ponudbah.

Od tovrstnega oglaševanja se lahko kadarkoli brezplačno odjavite na način, da nam pošljete elektronsko sporočilo na elektronski naslov: narocnina@primorske.si. Dodatne informacije o vaših pravicah v zvezi z neposrednim trženjem so vam na voljo v 7. in 8. točki te izjave »Vaše pravice«.

Pošiljanje povpraševanja in oglaševanje na naši spletni strani:

Ko na naše kontaktne podatke (naslov, elektronski naslov, telefonska številka), objavljene na naši spletni strani, pošljete besedilo z namenom objave v časopisu ali povpraševanje glede naših storitev in/ali izdelkov, vaše osebne podatke obdelujemo izključno za namene objave takega besedila ter da vam odgovorimo na vaše vprašanje.

V ta namen zbiramo zgolj tiste vaše osebne podatke, ki nam jih posredujete na prostovoljen način. Vsi podatki, ki so zbrani preko naših spletnih strani ali so nam kako drugače sporočeni (npr. s pomočjo telekomunikacijskih sredstev), se zbirajo z namenom zagotavljanja naših storitev ter za namen naše interne administracije in vodenja našega poslovanja.

Na naši spletni strani lahko izpolnite spletni kontaktni obrazec »Kontaktirajte nas«, s katerim oddate vaše povpraševanje, glede naših storitev in dejavnosti, različnim prejemnikom. Prav tako nas lahko kontaktirate na kateregakoli od kontaktnih podatkov, objavljenih na naši spletni strani.

V ta namen Primorske novice od vas zbirajo naslednje podatke, ki jih posredujete na prostovoljen način:

 • ime in priimek,
 • elektronski naslov,
 • podatke o vsebini vašega povpraševanja oziroma sporočila.

Posredovane kontaktne podatke lahko na podlagi našega zakonitega interesa obdelujemo tudi za osnovno prilagojeno komuniciranje z vami preko elektronske pošte in vam skušamo predstaviti ustrezne storitve in dejavnosti, ki bi vam bile lahko zanimive na podlagi vaših preteklih interakcij z nami. Pri tem ne uporabljamo nikakršnega (avtomatskega) profiliranja, temveč zgolj izbiramo ustrezne nabore prejemnikov za posamezna sporočila. Od tovrstnega komuniciranja se lahko kadarkoli brezplačno odjavite na način, da nam pošljete elektronsko sporočilo na elektronski naslov: info@primorske.si. Dodatne informacije o vaših pravicah v zvezi z neposrednim trženjem so vam na voljo v 7. in 8. točki te izjave »Vaše pravice«.

Prijava na elektronske in SMS novice:

Na naši spletni strani, pri naročilu časopisa ali pri registraciji v aplikacijo se lahko naročite tudi na prejemanje aktualnih obvestil in informacij o naših ponudbah oziroma akcijah.

Za tako določen namen neposrednega trženja vas lahko preko elektronske pošte in/ali SMS sporočil obveščamo o novostih iz naše ponudbe, ki so neposredno vezane na našo dejavnost izdajanja časopisa. O novostih vas bomo obveščali po potrebi.

Če nam to izrecno dovolite, oblikujemo tudi vaš profil, na osnovi individualne analize branih člankov, vaših zanimanj (zlasti analize branih novic, klikov na ponujene povezave) in anketiranja, ki je osnova za prilagojeno komuniciranje. Na podlagi vašega profila je nato lahko odvisno, katere vsebine in novice boste prejemali od nas, kako pogosto vam bomo pošiljali sporočila in preko katerih kanalov.

Ti podatki se obdelujejo na podlagi vaše izrecne privolitve, pri čemer lahko privolitev za prejemanje oglasnih sporočil kadarkoli brezplačno prekličete, prav tako pa se lahko odjavite od prilagojenega obveščanja. Od neposrednega oglaševanja po elektronski poti se odjavite tako, da nam pošljete elektronsko sporočilo na elektronski naslov: info@primorske.si. Če na vašo SMS telefonsko številko ne želite več prejemati SMS novic in akcij, lahko vaše nastavitve o zasebnosti spremenite na spletni strani https://www.primorske.si/mobiamo. Dodatne informacije o vaših pravicah v zvezi z neposrednim trženjem so vam na voljo v 7. in 8. točki te Izjave.

4. Uporabniki podatkov

Zavezujemo se, da vaših osebnih podatkov ne bomo posredovani tretjim nepooblaščenim osebam brez vaše privolitve.

Seznanjamo vas, da lahko posamezna opravila v zvezi z vašimi podatki zaupamo drugim osebam (pogodbenim obdelovalcem). Pogodbeni obdelovalci lahko zaupane podatke obdelujejo izključno v našem imenu in v mejah našega pooblastila (v pisni pogodbi oziroma drugem pravnem aktu) ter skladno z nameni, ki so opredeljeni v tej Izjavi. Posredovane podatke omenjeni pogodbeni obdelovalci skrbno varujejo in ne hranijo na zalogo, ter jih ne uporabljajo za lastne namene.

V okviru zakonskih pristojnosti se vaši osebni podatki lahko razkrivajo naslednjim uporabnikom podatkov:

 • ponudnikom tiskanja in odpremljanja časopisa in računov, raznašalcem časopisa in ponudnikom distribucije in transporta časopisa;
 • klicnemu centru za namen neposrednega oglaševanja naših produktov;
 • ponudnikom bančnih storitev in storitev izterjave plačil;
 • računovodskemu servisu, odvetniškim pisarnam in drugim ponudnikom pravnega in poslovnega svetovanja;
 • ponudnikom storitev informacijske tehnologije v okviru servisiranja in vzdrževanja programske opreme ter administratorju in skrbniku spletne strani in aplikacije;
 • ponudnikom storitev računalništva v oblaku in ponudnikom pošiljanja e-poštnih sporočil (npr. Mailchimp in drugi);
 • ponudnikom sistemov za upravljanje odnosov s strankami.

5. Obdobje hrambe osebnih podatkov

Zagotavljamo vam, da vaše podatke hranimo le toliko časa, kolikor je potrebno, da se izpolni namen, zaradi katerega so bili posamezni podatki zbrani in nadalje uporabljeni. Po preteku obdobja hrambe bomo vaše osebne podatke učinkovito in trajno izbrisali ali anonimizirali, tako da vaša identifikacija ne bo več mogoča.

Tiste podatke, ki jih obdelujemo na podlagi zakona, hranimo za obdobje, ki ga predpisuje zakon. Podatke, ki jih obdelujemo zaradi izvedbe naročniškega ali drugega razmerja z vami, hranimo za obdobje, ki je potrebno za izvršitev takega razmerja in še ves čas, ko traja zakonski zastaralni rok za zahtevke iz tako sklenjenega razmerja, razen v primeru spora v zvezi z naročniškim razmerjem.

Osebne podatke, ki jih obdelujemo na podlagi vaše privolitve ali zakonitega interesa, npr. v primeru pošiljanja elektronskih novic, hranimo trajno do preklica te privolitve z vaše strani oziroma do zahteve po prekinitvi obdelave, pri čemer se zavezujemo, da bomo obstoj namena obdelave osebnih podatkov preverjali na redne časovne intervale. Podatke bomo pred preklicem izbrisali le, če je že dosežen namen obdelave osebnih podatkov (npr. če bi prenehali pošiljati elektronska sporočila) ali če tako določa zakon.

Če za določene podatke, ki se obdelujejo za realizacijo pogodb, obstaja drugačen zakonski rok shranjevanja (npr. računovodski ali davčni podatki), znaša rok hrambe do 10 let. V tem času je obdelava podatkov omejena.

6. Način varstva vaših podatkov

Primorske novice se zavezujejo varovati osebne podatke, ki nam jih posredujete z uporabo naše spletne strani ali aplikacije, po telekomunikacijskih kanalih ali na kakršenkoli drug način. Zavezujemo se, da bomo storili vse, da osebne podatke zaščitimo pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami.

Po prenehanju potrebe po vodenju podatkov, tj. po izpolnitvi namena, za katerega so bili podatki zbrani, se podatki nemudoma nepovratno in trajno izbrišejo.

V primeru, da so na spletni strani ali aplikaciji Primorskih novic objavljene povezave na druge spletne strani ali aplikacije, ki niso v nikakršni povezavi s Primorskimi novicami, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito vaših podatkov na teh spletnih straneh ali aplikacijah.

7. Svoboda izbire

Informacije, ki nam jih posredujete, nadzorujete vi. Če se odločite, da nam določenih podatkov ne boste posredovali, potem do nekaterih mest oziroma funkcij na tej spletni strani ali aplikaciji ne boste mogli dostopati, prav tako vam v takih primerih ne bomo mogli odgovoriti na vaše povpraševanje ali z vami skleniti naročniškega razmerja.

Če obvestil o novicah po elektronski pošti ali SMS sporočilih ne želite več prejemati, se lahko od prejemanja novic brezplačno odjavite. Od neposrednega oglaševanja po elektronski poti se odjavite tako, da nam pošljete elektronsko sporočilo z vsebino na elektronski naslov: info@primorske.si. Če na vašo SMS telefonsko številko ne želite več prejemati SMS novic in akcij, pa lahko vaše nastavitve o zasebnosti spremenite na spletni strani https://www.primorske.si/mobiamo. Če se spremenijo vaši osebnih podatki (poštna številka, elektronski naslov, naslov, telefonska številka idr.), vas prosimo, da nas o spremembah obvestite na elektronski naslov: narocnina@primorske.si.

8. Vaše pravice

Primorske novice zagotavljajo uresničevanje vseh vaših pravic, ki vam pripadajo v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov na podlagi veljavnih pravnih predpisov.

Posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, lahko od nas kadarkoli zahteva, da mu:

 • potrdimo, ali se podatki v zvezi z njim obdelujejo ali ne in omogočimo dostop do osebnih podatkov (tj. vpogled ter njihovo prepisovanje ali kopiranje);
 • podamo informacije v zvezi z obdelavo teh podatkov (npr. o namenu obdelave, vrsti osebnih podatkov, uporabnikih, katerim so jim bili ali jim bodo posredovani osebni podatki, predvidenem obdobju hrambe podatkov, o tehničnih in organizacijskih ukrepih za varovanje podatkov, idr.);
 • omogočimo popravek netočnih osebnih podatkov v zvezi z njim in mu omogočimo dopolnitev nepopolnih osebnih podatkov;
 • omogočimo pravico do izbrisa osebnih podatkov (t.i. pravica do pozabe);
 • omogočimo pravico do omejitve obdelave;
 • omogočimo pravico do ugovora obdelavi, če obdelava podatkov temelji na našem zakonitem interesu, pri čemer bomo v takem primeru nadaljevali z obdelavo vaših osebnih podatkov le v primeru, če bomo dokazali nujne legitimne razloge za obdelavo, ki bodo prevladali nad vašimi interesi, pravicami in svoboščinami. Obdelavi osebnih podatkov za namene neposrednega trženja lahko ugovarjate brez navedbe razlogov in z obdelavo podatkov v te namene bomo nemudoma prenehali;
 • omogočimo pravico do prenosljivosti podatkov in mu posredujemo podatke v splošno uporabljeni in strojno berljivi obliki ali jih neposredno posredujemo drugemu upravljavcu, pri čemer to velja le v primeru obdelave vaših osebnih podatkov na podlagi privolitve ali pogodbenega razmerja; ter
 • omogočimo pravico do preklica privolitve, kadar se osebnih podatki obdelujejo na podlagi vaše privolitve, pri čemer preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov, ki se je izvajala do njenega preklica. Vašo privolitev lahko kadarkoli brezplačno prekličete s pisno izjavo, ki se pošlje upravljavcu na elektronski naslov: info@primorske.si. Preklic privolitve za obdelavo vaših osebnih podatkov nima nobenih negativnih posledic ali sankcij.

Če sumite, da pri obdelavi vaših podatkov prihaja do kršitev zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov, imate tudi pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, na naslovu Zaloška 59, 1000 Ljubljana, Slovenija, telefonska številka: 00 386 (0)1 230 97 30, elektronski naslov: gp.ip@ip-rs.si.

Prav tako vam bomo na vašo zahtevo v skladu z veljavno zakonodajo podali tudi druge informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki, ki jih obdelujemo.

Zavezujemo se, da bomo na vašo zahtevo odgovorili brez nepotrebnega odlašanja, najkasneje pa v zakonsko predpisanih rokih.

9. Stik

Na vprašanja o zaupnosti vaših podatkov, načinu zbiranja in obdelave podatkov ali na vaše zahteve za uveljavljanje pravic v zvezi z vašimi podatki, vam bo odgovorila odgovorna oseba pri Primorskih novicah dosegljiva na telefonski številki: 05 664 81 12 ali na elektronskem naslovu: info@primorske.si.

10. Spremembe

Pridržujemo si pravico, da predmetno Izjavo o po potrebi občasno prilagodimo dejanskim razmeram in zakonodaji s področja varstva osebnih podatkov. Iz tega razloga vas prosimo, da pred vsakim posredovanjem osebnih podatkov preverite aktualno različico, da boste seznanjeni z morebitnimi spremembami in dopolnitvami. Prav tako vas bomo o morebitnih spremembah, ki bistveno vplivajo na obdelavo vaših osebnih podatkov, predhodno obvestili na primeren način (npr. z obvestilom na naši spletni strani, po elektronski pošti).

Verzija: 1.0

Posodobljeno: 25. 5. 2018