Oven

Poskrbite za lepo vzdušje. Ni dovolj, da svoja čustva le izrazite, morali jih boste tudi pokazati, zato naj vas ne bo strah biti malce romantični.

Bik

Dobili boste odgovor na nekaj, kar vas je bremenilo. Minili so tisti časi, v katerih ste bili nestrpni. Zdaj vam isto vprašanje ni toliko pomembno.

Dvojčka

Z današnjim dnem se bo vaše finančno stanje začelo izboljševati. Če se zdravstvene težave še vedno pojavljajo, pa obiščite zdravnika.

Rak

Nekaj boste naredili spontano, vendar pa vedite, da bo treba veliko natančneje načrtovati, sicer se boste znašli v zelo nenavadnem položaju.

Lev

Na poslovnem področju boste planirali aktivnosti za novo obdobje. Vendar bi bilo dobro, da ste pri podpisovanju papirjev še bolj previdni.

Devica

Razpeti boste med izoliranostjo in potrebo po druženju. Prijateljev pogosto ni, ko si jih želite, zato jih le pokličite in se večkrat družite z njimi.

Tehtnica

Ko boste znova premislili, lahko tudi končno dojamete in sprejmete resnico ter se odločite, posebno če se v ljubezenskih odnosih spet zatika.

Škorpijon

Približevanje ciljem se bo obrestovalo. Čas bo za razmislek o krajši poti v naravo, prijetna podoba vas bo pomirila in vam povrnila energijo.

Strelec

Z denarjem boste zelo obremenjeni. Začutili boste izčrpanost, zato si privoščite popoldanski počitek in sprehod v naravo, ki vas bo okrepil.

Kozorog

Samski kozorogi boste nagnjeni k lepemu govorjenju in pretiravanju, kar bo vaša simpatija opazila. Vezani pa boste želeli razbiti rutino.

Vodnar

Brezplodno vrtanje po problemih vas bo danes le onesrečilo. Če je možno, si vzemite oddih in počnite tisto, kar vas najbolj sprošča.

Ribi

Odpovedati se boste morali marsičemu, če boste hoteli ustreči vsem. Ne razdajte vse svoje energije za posel, ki ne prinaša nobenih rezultatov.