Oven

Odločitve bodo tiste, ki lahko prinesejo napredek na osebni in duhovni ravni. Pokazale se vam bodo nove poti, ki vas bodo navdihnile s kreativno energijo.

Bik

Vaša osredotočenost bo izjemna in lahko boste veliko dosegli. Praktična misel, podkrepljena z veliko energije, bo tista, ki bo uredila zmedo na poslovnem področju.

Dvojčka

Vaše življenje bodo vodila čustva, tako bo tudi pri poslovnih podvigih. Čeprav boste imeli v samem odnosu večkrat podrejeno vlogo, vas to ne bo motilo.

Rak

Nekaj, kar boste storili brez pravega zagona, se bo končalo presenetljivo pozitivno. Pri odločitvah ne bo težav, le upoštevajte različne zahteve in jih uskladite.

Lev

Upoštevajte vse svoje vrednote, kar vam bo pomagalo, da spoznate svoje želje. Možnost osebnega razvoja vas bo vodila k boljšim občutkom in predvsem zadovoljstvu.

Devica

Z dobrim občutkom se lahko konkretno soočite z veliko obremenitvami, rešite marsikatero težavo in na koncu dneva ugotovite, da ste ponosni na svoj pogum.

Tehtnica

Zamikalo vas bo, da bi se odpravili potovanje, a to trenutno ni izvedljivo, kar vas bo razžalostilo. Pestro bo, posebno ob klepetu z dobrim prijateljem.

Škorpijon

Nečesa, kar vam ni všeč, ne morete spremeniti. Imeli pa boste zaupanje v prihodnost, kar vas bo opogumilo, da boste pač sprejeli, kar vas trenutno obdaja.

Strelec

Ljubezen bo sproščena in z lahkoto se boste nežno predali partnerju. Nekaj previdnosti ne bo odveč, še posebej v domačem okolju, kjer se nekaj zapleta.

Kozorog

Osvobodite se skrbi, ki trkajo na vaša vrata. Soočili se boste s svojimi sposobnostmi in tudi z vsemi pričakovanji, ki vas bodo popeljala v boljše načrte.

Vodnar

Vaše kvalitete bo opazil nekdo, ki vam veliko pomeni in o njem razmišljate. Preprosto naredite to, kar trenutno zahteva od vas življenje, in uživajte.

Ribi

V vaše življenje prihajajo priložnosti, a vi ostajate na enakih zadevah, ki pa vas bremenijo. V večernih urah boste vse reševali skozi prijateljski pristop.