Kdo je skuhal najboljše žganje
Koprska Taverna je bila v soboto središče slovenske žganjekuhe. Na 3. Mednarodnem festivalu žganih pijač so ocenjevali kar 148 vzorcev žganj iz številnih držav, prireditev pa je spremljalo več kot tisoč obiskovalcev.
KOPER > Festival, ki je tokrat prvič potekal v Istri kot del Fantazime, sta zaznamovali strokovni izobraževanji v Pretorski palači. V prvem delu je prof. dr. Rajko Vidrih z Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani v strokovnem, a razumljivem in navdihujočem predavanju pojasnil, zakaj sta kakovostno in ustrezno pripravljeno sadje in natančna priprava ključna za odlično žganje. Na opoldanskem strokovnem predavanju je Majda Debevc, sommelierka III. stopnje in soustanoviteljica Spirit Academy, razkrila pravi obraz tropinovca.
Si želite prebrati celoten članek?
Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR
Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.
Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob. Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
Powered by 4EGI
Že imate aktivacijsko SMS kodo?
Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
Sklenite naročnino na digitalne vsebine Primorskih novic.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
- Vsakodnevni dostop do zanimivih zgodb iz lokalnega in nacionalnega okolja.
- Podpora visokokakovostnemu novinarstvu.
- Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.