Ragu iz hobotnice na polenti in ocvrt listnati ohrovt za hrustljavost
Ragu iz hobotnice na polenti in ocvrt listnati ohrovt za hrustljavost Foto: Zora Štok

Priljubljeni istrski chef obiskal dijake

Sobota

Svojo privrženost zdravi morski hrani je David Skoko že drugo leto zapored pokazal dijakom Srednje šole za gostinstvo in turizem Maribor. Bodoči kuharji so mu z veseljem prisluhnili. Kaj jim je predstavil?

Kar (oče) Danilo ulovi, v Batelini zadiši po jedeh, ki jih pripravi mama. David Skoko je s svojimi svežimi idejami konobo Batelina že pred leti ponesel v višave. Takšne, da se je v njej na svoji evropski avanturi ustavil tudi žal že pokojni, a še vedno legendarni Anthony Bourdain, obisku pa se ni mogel odreči niti sloviti Gordon Ramsey; s Skokom sta se med njegovim bivanjem tudi pomerila v nekoliko šaljivem kuharskem dvoboju, zmagovalci so bili vsi, ki so uživali v njunih jedeh.

Si želite prebrati celoten članek?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob. Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

Powered by 4EGI

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.

ALI

Sklenite naročnino na digitalne vsebine Primorskih novic.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Postanite naročnik
  1. Vsakodnevni dostop do zanimivih zgodb iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  2. Podpora visokokakovostnemu novinarstvu.
  3. Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.