Tudi gorivo kradejo

Novogoriški policisti so včeraj obravnavali tatvino goriva na bencinskem servisu v Vrtojbi. Voznik osebnega avtomobila je natočil za 70 evrov goriva in nato s kraja odpeljal brez plačila računa. Sledi kazenska ovadba.

Manjši pes je ugriznil žensko na sprehodu. Fotografija je simbolična. Foto: unsplash
Manjši pes je ugriznil žensko na sprehodu. Fotografija je simbolična. Foto: unsplash

Včeraj zgodaj popoldne, so tolminski policisti obravnavali poskus vloma v objekt blizu naselja Modrej. Po prvih podatkih je neznanec vlomil skozi pritlično okno objekta in pregledal notranjost, odnesel pa ni ničesar. Škode je za približno 200 evrov. Policisti PP Tolmin bodo po zaključku preiskave vložili kazensko ovadbo.

Lažja prometna nesreča na Idrijskem

Danes ob dopoldne se je zgodila prometna nesreča pri Divjem jezeru v občini Idrija, na lokalni cesti Podroteja - Idrijska Bela, v kateri je bila udeležena voznica osebnega avtomobila. Ta je na vzvratno obračala vozilo in pri tem zapeljala na rob izogibališča, kjer je na neutrjeni bankini zadnji del vozila nasedel. Na avtomobilu je nastala majhna poškodba

Lažje poškodovana voznica

Zjutraj je bila policija obveščena, da je izven naselja Vojščica voznica osebnega avtomobila zapeljala z vozišča. Lažje poškodovano voznico so reševalci odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. Policisti še ugotavljajo vse okoliščine prometne nesreče.

Neznanec kradel medicinske pripomočke

Danes dopoldne so prijavili tudi tatvino medicinskih pripomočkov na območju Šempetra pri Gorici. Po prvih ugotovitvah je neznani storilec si je neznanec prilastil manjši paket z bio medicinskimi pripomočki. Gospodarski družbi je povzročil nekaj tisoč evrov materialne škode.

S sprejem je porisal stebre

Dopoldne so policisti obravnavali primer vandalizma na območju Nove Gorice, kjer je neznanec s sprejem porisal tri stebre pred večjim objektom. Ker je odgovorna oseba odstopila od predloga za pregon kaznivega dejanja, bodo policisti spisali poročilo za Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Ugriz psa

Včeraj je na Vipavskem manjši pes v desno nogo ugriznil žensko, ki se je vračala s sprehoda. Kasneje so poškodovanko oskrbeli v ZD Vipava. Policisti bodo ukrepali, ko bo znano, kdo je lastnik psa.

Povozil je divjad

Zgodaj zjutraj je voznik osebnega avtomobila na cesti Cerkno - Kladje povozil divjad. Po trku je na vozilu nastala majhna poškodba, zato poseg policije ni bil potreben.


Najbolj brano