Ogenj ponoči uničil notranjost gostilne

Kronika
, posodobljeno:

Požar, ki je v noči na torek uničil notranjost znane gostilne Tonca na Kozini, je bil, kot kaže, podtaknjen. Na koprski policijski upravi so pojasnili, da vzrok požara še ni znan, a kriminalisti preiskujejo tudi možnost, da bi ga nekdo namerno podtaknil. Lastnik gostilne Maks Godina je včeraj povedal, da je po prvih ocenah škode od petdeset do sto tisoč evrov.

Ognjeni zublji so povzročili za več deset tisoč evrov škode.
Ognjeni zublji so povzročili za več deset tisoč evrov škode. PGD Materija

KOZINA > Gasilci prostovoljnega gasilskega društva Materija in poklicni gasilci sežanskega zavoda za gasilno in reševalno službo so s hitrim notranjim napadom požar kmalu pogasili. “Objekt je bil popolnoma zadimljen, v njem je bil črn gost dim,” je razmere, ki so jih pričakale v gostilni Tonca opisal Valter Fabjančič, predsednik PGD Materija. Obvestilo o požaru so dobili ob 6.15, pri gostilni so bili v nekaj minutah. Zaradi gostega dima se ni videlo skoraj ničesar, v notranjost so zato vstopili s termovizijskimi kamerami. Ob vhodu na desni strani je bilo le eno manjše žarišče, ki so ga pogasili, nato pa so objekt še pregledali in ga prezračili.

Si želite prebrati celoten članek?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob. Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

Powered by 4EGI

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.

ALI

Sklenite naročnino na digitalne vsebine Primorskih novic.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Postanite naročnik
  1. Vsakodnevni dostop do zanimivih zgodb iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  2. Podpora visokokakovostnemu novinarstvu.
  3. Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.