Vrvica dobrih želja tokrat z zavezo o povezanosti

Selitev koprskega sedeža Primorskih novic iz mestnega središča na obrobje pomeni tudi (kajpak zgolj fizično) slovo od dolgoletnih najboljših sosedov iz Ulice OF, kolegic in kolegov z Radia Koper. Danes so nam poklonili prav poseben pozdrav in nam tako polepšali dan.

Manjši del obeh ekip, Primorskih novic in Radia Koper, se je 
dopoldne zbral na radijskem dvorišču za spominsko “gasilsko” 
fotografijo. Foto: Radio Koper
Manjši del obeh ekip, Primorskih novic in Radia Koper, se je dopoldne zbral na radijskem dvorišču za spominsko “gasilsko” fotografijo. Foto: Radio Koper

KOPER > Podobno kot leta 2017 ob 70-letnici Primorskih novic so nam prijatelji radijci sporočilo tudi tokrat poslali po “kabelski” poti. S svojega okna so napeljali vrvico do našega in nanjo nanizali napis “Ostanimo povezani”.

“Kot dolgoletnim sosedom nam je žal, da zapuščate to ulico, ki bo poslej nekoliko manj 'medijska', saj jo zapušča pomemben steber medijske scene v Kopru. A se nenazadnje le selite, ne ugašate. In prav to vam želimo - da ne bi ugasnili, da bi ostali še naprej primorski časnik tako kot mi ostajamo primorski radio in da bi še naprej sodelovali, čeprav se ne bomo več gledali skozi okno. Želimo vam, da bi se tudi v novih prostorih počutili dobro in da boste tudi tam ustvarjalni,” je sporočilo pospremil odgovorni uredik Radia Koper Andrej Šavko.

Foto: Ilona Dolenc

V palači Tarsia v Ulici OF ostajamo le še nekaj dni, od 1. februarja bo koprski sedež Primorskih novic dokončno preseljen na Cesto Marežganskega upora 2.

Kolegom radijcem hvala za prisrčno gesto. Napis, ki bo, upajmo, čim dlje kljuboval vetru nad Ulico OF, pa smo že ponotranjili kot trajno zavezo.


Najbolj brano