Vrtoglavi zaslužki hrvaških pop kraljic

Hrvaški mediji poročajo, da je Severina s prestola izrinila Majo Šuput. Glede na lanskoletni prihodek naj bi bila neprekosljiva, saj zasluži osemkrat več kot Maja, podjetnica in kraljica porok.

 Foto: Andraž Gombač
Foto: Andraž Gombač

ZAGREB > Severina Vučković je v svoji 25-letni karieri nanizala obilje uspehov, ki se seveda zrcalijo tudi v povpraševanju po njenih nastopih ter promocijskih in televizijskih sodelovanjih, za katere morajo sicer naročniki globoko seči v žep. Kakšen je uspeh v številkah znanih hrvaških izvajalcev, so v minulih dneh objavili hrvaški mediji. Kot piše portal 24sata, podatki portala poslovna.hr navajajo, da je imela Severina v letu 2023 skoraj 450.000 eur čistega dobička.

Ker je pevka in podjetnica Maja Šuput predlani zaslužila 272.000 evrov, so preverili, kako se je odrezala v letu 2023. Po podatkih portala poslovna.hr je pevka, ki ima v lasti tudi dva podjetja, v letu 2023 zaslužila okoli 55.000 evrov, skoraj 200.000 evrov manj v primerjavi s plodnim letom 2022.

Hrvaški mediji Severinin finančni skok pripisujejo zlasti vlogi žirantke v glasbenem šovu Superstar. Leta 2022 je bil namreč njen prihodek precej manjši, čeprav je bila tedaj še solastnica treh podjetji, je namreč po podatkih portala poslovna.hr njen zaslužek znašal 168.000 evrov.


Najbolj brano