Vid Valič iskreno o očetovski vlogi

Vsestranski voditelj in komik Vid Valič, ki je bil zelo skrivnosten o tem, da je postal oče, je nedavno presenetil in delil zelo iskren zapis o novi očetovski vlogi.

Vid Valič je bil glede nove očetovske vloge zelo zadržan in o tem 
sprva ni želel govoriti. Foto: Marko Ocepek
Vid Valič je bil glede nove očetovske vloge zelo zadržan in o tem sprva ni želel govoriti. Foto: Marko Ocepek

LJUBLJANA > Vid Valič je bil glede teme o novi očetovski vlogi zelo zadržan in o tem ni želel govoriti. Pred kratkim pa je za revijo Lady le popustil in zaupal nekaj podrobnosti o svojem doživljanju tega časa.

Želel jo je zavarovati

“Na začetku sem čutil kar malo tesnobe, nekakšen strah, ki je na srečo že minil. Želel sem jo zavarovati, to malo bitje, jo ščititi pred vsem in vsemi, a sem spoznal in sprejel, da ji bom moral pustiti, da bo šla in prehodila svojo pot, jaz pa ji bom samo za podporo. Lahko zanjo naredim vse, a to še ne bo dovolj. A takšno je pač življenje in želim razmišljati pozitivno,” je bil iskren Vid Valič, ki je zdaj tudi odkrito povedal, kako je sploh izvedel, da bo postal očka in kakšen je bil njegov prvi odziv.

Kako je izvedel, da bo oče?

Prek svojih kanalov na družbenih omrežjih je sledilcem zaupal, kako je izvedel, da bo oče. “Sem pa neizmerno vesel, da sem postal oče. Spomnim se trenutka, ko mi je povedala, ko sem izvedel, da bom postal oče. Ta test je imela v rokah in take velike oči je imela, ker ni vedela ali bom vesel ali ne. In jaz jo zagledam in ji rečem 'pač si korona pozitivna' in ona mi reče, 'pa ne debil, a ne vidiš, da je roza' in potem sem bil tako aja, ajaaaa, ajaaaaaaaa,” je z nasmehom na obrazu povedal Vid.

Danes dodaja, da ga vloga očeta neizmerno osrečuje in da je ne bi zamenjal za nič na svetu. Na samem začetku se je sicer šalil na račun plenic, da dela le še zanje, ampak danes je verjetno popolnoma drugačnega mnenja. Vsekakor je videti, da s hčerko ustvarja nepozabne spomine, ki povezujejo celotno družino. SČ, BP


Najbolj brano