Nika Križnar svojemu Aljažu dahnila usodni da

Priljubljena in uspešna slovenska smučarska skakalka Nika Križnar je po končani skakalni sezoni prejšnjo soboto poletela še v zakon.

Nika Križnar Foto: Luka Vovk
Nika Križnar Foto: Luka Vovk

Dobitnica dveh olimpijskih kolajn, treh medalj s svetovnih prvenstev in zmagovalka devetih tekem svetovnega pokala je prijatelje in oboževalce presenetila s prelepo novico, da je po novem mladoporočenka. 24-letna uspešna športnica Nika Križnar je pretekli konec tedna izkoristila za svoj sanjski dan, saj sta si z dolgoletnim partnerjem Aljažem Vodanom, nekdanjim smučarskim skakalcem, danes trenerjem v znanem smučarsko-skakalnem klubu, obljubila večno zvestobo na pravljični poroki sredi Gorenjske.

Prelepa nevesta v belem in njen pet let starejši ženin, sta si v krogu družine in prijateljev dahnila usodni da in s tem naredila nov korak v svoji zvezi. Med drugim smo uspeli izvedeti, da so bile na poroki, ki je bila tudi za mnoge Nikine prijatelje veliko presenečenje, saj sta mladoporočenca novico uspešno skrivala do zadnjega, prisotne tudi nevestine športne prijateljice, smučarske skakalke, med njimi seveda ni manjkala Urša Bogataj, ki je že nekaj časa v razmerju z Nikinim bratom, med svati pa je bil tudi Aktualov voditelj Matic Herceg.


Najbolj brano