Mnogi ga v Talentih zelo pogrešajo: Branko Čakarmiš je zapustil Pop TV, kaj počne danes?

Najbolj piker žirant, v resnici pa generalni direktor je že pred časom odšel novim izzivom naproti, a njegovo življenje ostaja prežeto s televizijsko sceno.

Branko Čakarmiš je dolga leta ključno soustvarjal zgodbo naše 
največje komercialne televizije, v manj direktorski vlogi pa smo ga 
spremljali v Slovenija ima talent. Foto: Pop TV
Branko Čakarmiš je dolga leta ključno soustvarjal zgodbo naše največje komercialne televizije, v manj direktorski vlogi pa smo ga spremljali v Slovenija ima talent. Foto: Pop TV

LJUBLJANA > V zadnji sezoni šova Slovenija ima talent so mnogi pogrešali njegov kamniti obraz, s katerega je bilo skoraj nemogoče razbrati, kaj si v resnici misli o točkah, ki so se vrstile na odru. Vedeli smo le, da ima rad harmoniko, in slutili, da je njegov odnos s sožirantom Ladom Bizovičarjem v resnici mnogo manj napet kot pred kamerami. A Branko Čakarmiš se ni poslovil le od žirantskega stolčka v priljubljenem šovu, umaknil se je tudi z mesta generalnega direktorja Pro Plusa.

Prav veliko o njem nato nismo več slišali, saj se je umaknil stran od žarometov, a z mediji ostaja neločljivo povezan. Kot so na Pro Plusu pojasnili za Svet24, se je Čakarmiš posvetil novi vlogi strateškega svetovalca v podjetju CME Adria, svetoval naj bi pri ustvarjanju vsebin ter poslovnem razvoju.

Nedavno je bil tudi govornik na NEM Dubrovnik 2024, kjer je delil svoje strokovno znanje in izkušnje s ključnimi akterji v televizijski industriji. Kot piše Svet24, mu je zelo pomembno družinsko življenje. Z ženo Katjo Kovačič Čakarmiš, nekdanjo piarovko na Pop TV, danes pa učiteljico terapevtske joge in dihalnih tehnik, sta ponosna starša hčerke Karine.


Najbolj brano