Mick Jagger zaplesal v kavarni na pesem 'Moves Like Jagger'

Mick Jagger, ikonični pevec skupine Rolling Stones, je znova dokazal, da starost ni ovira za uživanje v ritmu in gibanju. Nedavno je v kavarni zaplesal ob pesmi "Moves Like Jagger", a ta poteza ni navdušila vseh.

Mick Jagger Foto: Andraž Gombač
Mick Jagger Foto: Andraž Gombač

Posnetek njegovega plesa je postal viralen, z več kot 200.000 všečki in komentarji na njegovem Instagram profilu. Kljub temu, da je Mick Jagger že lani dopolnil 80 let, je v videoposnetku pokazal izjemno gibčnost in energijo, ki bi jo lahko zavidali mnogi, ki so dvakrat mlajši od njega.

Videti je bilo, kot da je pevec popolnoma v elementu, saj je na terasi bara užival v glasbi, ki so jo izvajali s cover bandom. Pesem "Moves Like Jagger" Maroon 5 in Christine Aguilera iz leta 2010 je zagotovo imela poseben pomen zanj, saj je že v preteklosti izrazil svoje simpatije do te uspešnice, prav tako pa je priznal, da ga občasno prime ljubosumje, ker ni sam napisal takšne pesmi.

Ob objavi videoposnetka je Jagger zapisal: "Giba se kot kdo?". Njegov ples je bil poln energije, grimas in šarma, vse skupaj pa je bilo pospremljeno s smehom ter občasnim prijemom za mednožje, ki je znova razveselil oboževalce po vsem svetu.

Oboževalci že komaj čakajo prihajajočo turnejo

Medtem ko so se komentarji večinoma vrstili v hvaljenju njegove vitalnosti in mladostnega duha, se je med njimi našel tudi sarkastičen komentar njegovega sina Lucasa, ki je zapisal: "Oči, kdo te je v to nagovoril?".

Mick Jagger ima osem otrok, najstarejša Karis pa je že stara 53 let, najmlajši sin Deveraux pa letos dopolni osem let. Poleg tega ima pet vnukov in tri pravnukinje, kar priča o obsežni družini, ki jo je ustvaril skozi leta.

Oboževalci skupine Rolling Stones se že veselijo prihajajoče turneje Hackney Diamonds Tour, ki se bo začela 28. aprila. Ta turneja bo priložnost za promocijo njihovega najnovejšega studijskega albuma "Hackney Diamonds", ki je prvi studijski material, ki so ga posneli v zadnjih 20 letih. Zaenkrat so objavljeni le datumi ameriških koncertov, medtem ko se vrnitev v Evropo pričakuje konec tega ali začetek naslednjega leta.


Najbolj brano