“Ločitev ni bila lahka, niti za otroka, niti za naju z Majo”

Goran Dragić poroki ne razmišlja, a pravi, da jima z Greice Murphy gre res super. Naš košarkarski zvezdnik je v podkastu odprl vrata v svojo zasebnost.

Goran Dragić še ne razmišlja o poroki Foto: Martin Metelko
Goran Dragić še ne razmišlja o poroki Foto: Martin Metelko

LJUBLJANA > Kar završalo je v medijih, tudi tujih, ko je postalo jasno, da je naš košarkarski as Goran Dragić po ločitvi spet našel srečo v ljubezni. In tej je ime Greice Murphy. Gre za atraktivno brazilsko podjetnico, ki živi in dela v Ameriki. Tudi nekaj skupnih fotografij sta že poslala med spletne sledilce, zdaj pa je Dragić v podkastu za N1 razkril, da imata z novo partnerko podoben stil življenja ter da sta se ujela tudi na duhovni ravni. Greice Murphy je ločena in ima dva otroka. “Zaenkrat nama gre res super, ne razmišljava pa o nobeni poroki,” je pojasnil Dragić.

Spregovoril je tudi o ločitvi in tem, da ga je bilo strah novega življenja. “Košarka je bila 30 let del mojega življenja, nato pa se čez noč to ustavi, nimam več tega urnika, ki sem ga imel zadnjih 20 let. Najti se moraš v drugačni luči,” razmišlja, vesel, da ima zdaj več časa zase in za svojo družino.

Goran Dragić

košarkar

“Košarka je bila 30 let del mojega življenja, nato pa se čez noč to ustavi, nimam več tega urnika, ki sem ga imel zadnjih 20 let.”

O ločitvi, do katere je prišlo pred temi leti pa: “Ločitev ni bila lahka, niti za otroka, niti za naju z Majo.” V slabem mu je uspelo najti tudi nekaj dobrega. “Na vseh straneh smo zdaj srečni in se dobro razumemo,” pravi Dragić.


Najbolj brano