Kdo bo Dobrotnik leta 2022? Čas za glasovanje le še do ponedeljka!

Regijski izbor za Dobrotnika leta 2022 je tik pred ciljem. Glasovnice sprejemamo le še do ponedeljka, 20. marca.

Le še nekaj dni nas loči od zaključka regijskega izbora za Dobrotnika leta 2022. Kdo bo primorski zmagovalec akcije, ki se bo nato pomeril še v nacionalnem izboru revije Naša žena, je v rokah vas, spoštovani bralci in cenjene bralke. Bo to Ivo Boscarol, Majda Smrekar, Vesna Krošlin Grlj, Stanko Močnik, Larisa Štoka ali Silva Ferletič?

Naj še enkrat poudarimo, da štejejo tako glasovi, prejeti po pošti na naš naslov v Kopru - Primorske novice, cesta Marežganskega upora 2, 6000 Koper -, kot tudi tisti, oddani prek naše spletne strani. Zgolj glasovanje po pošti oziroma zgolj kliki na naši spletni strani - tako kot je v tovrstnih akcijah že običaj - niso dovolj! Za zmago mora imeti kandidat v obeh kategorijah (po pošti in po spletu) največ glasov. Trenutni izid je zelo tesen, zato se velja za svojega favorita potruditi.

Komisija bo upoštevala le še tiste glasovnice, ki bodo na naš naslov po pošti prispele do (vključno) ponedeljka, in tiste klike, ki bodo na spletu oddani še v ponedeljek. Nato se glasovanje zaključi, nas pa čaka štetje glasovnic. V četrtek, 23. marca, bomo v Primorskih novicah razglasili zmagovalca oziroma zmagovalko našega izbora. A “tekme” s tem še ni konec! Primorski Dobrotnik leta 2022 se po nato “pomeril” z ostalimi regijskimi zmagovalci, in sicer na nacionalnem izboru, ki ga pripravlja revija Naša žena. Drugi krog glasovanja se začne 6. aprila, trajal pa bo do 17. aprila. Svečana razglasitev Dobrotnika leta 2022 bo 19. aprila v Ljubljani.


Najbolj brano