Jure Košir: “Česa takšnega še nisem doživel”

Orkan, ki je v nedeljo pustošil po Portoriku, je oplazil tudi Dominikansko republiko, kjer trenutno poteka snemanje tekmovalne oddaje Exatlon Slovenija. Tekmovalci in produkcijska ekipa so na varnem, orkan pa je precej škode povzročil na lokalni infrastrukturi in tudi na nekaterih poligonih.

Orkan je pustil posledice predvsem na lokalni infrastrukturi, poškodovani pa so tudi nekateri 
poligoni Exatlona. Foto: Planet TV
Orkan je pustil posledice predvsem na lokalni infrastrukturi, poškodovani pa so tudi nekateri poligoni Exatlona. Foto: Planet TV

DOMINIKANSKA REPUBLIKA > Orkan Fiona je oplazil tudi prizorišče snemanja najtežje športne preizkušnje na televiziji Exatlon Slovenija, kjer sta močnejši dež in veter pustila posledice predvsem na lokalni infrastrukturi, poškodovani pa so tudi nekateri poligoni.

Vsi tekmovalci so orkan preživeli na varnem, v hišo so premestili tudi ekipo, ki trenutno biva v baraki. “Zaradi vremenskih razmer je produkcijska ekipa sprejela vse potrebne ukrepe za varnost vseh tako pred kot za kamero, celotna ekipa pa se zdaj trudi čim prej sanirati nastalo škodo in ponovno vzpostaviti vse elemente, potrebno za snemanje,” so sporočili iz Planeta TV.

“Jaz sem že veliko doživel v vremenskih razmerah, ampak česa takšnega pa še ne. Ta noč je bila grozna. Sto petdeset kilometrov na uro je pihal veter, lomil drevesa in skoraj razbijal okna. Zalilo nam je hiše, situacija je v tem trenutku vsekakor neugodna,” je povedal voditelj Jure Košir in poudaril, da je za varnost poskrbljeno in da se vsi tekmovalci in tekmovalke počutijo dobro. Vremenske razmere bodo sicer v oddajah na Planetu vidne v prihodnjih dneh.

Oddaja Exatlon že drugo leto navdušuje predvsem mlajše občinstvo. Za svojo so jo vzeli tudi otroci. Zlasti tisti, zapriseženi ulični igri, se radi preizkušajo v premagovanju ovir, ki si jih sami omislijo. Tržno nišo, ki jo odpira navdušenje nad športnimi spopadi ekip Triglav in Jadran, pa so zaznali tudi športni klubi, ki ponujajo rojstnodnevne zabave.


Najbolj brano