Ana Praznik se je preizkusila v vlogi igralke

Vedno nasmejana Ana Praznik je res neutrudna ženska mnogih talentov, saj je pevka, voditeljica, producentka in po novem še igralka.

Ana Praznik Foto: Sašo Švigelj
Ana Praznik Foto: Sašo Švigelj

LJUBLJANA > V novem slovenskem mladinskem filmu Šepet metulja namreč igra dobrosrčno svetovalno delavko Zarjo. “Snemanje filma je bila res enkratna izkušnja, ker je ekipa fenomenalna, ne samo igralska, temveč tudi celotna produkcijska ekipa z režiserjem Alenom Pavšarjem na čelu. Vsi so res dali celega sebe v ta projekt. Všeč mi je pa tudi to, da sta se režiser in njegova žena Mateja, ki je tudi soscenaristka in producentka, odločila, da v filmu spet dasta priložnost dijakom, da dobijo priložnost videti kako je sodelovati pri takem projektu. Da to ni samo zabava, temveč so tudi dolgi urniki, neprespane noči, veliko nepredvidljivih situacij, kar je na koncu super izkušnja za življenje. Jaz sem pa tudi zelo hvaležna, da sem del projekta, in si lahko dam kljukico na svojem seznamu želja v življenju,” je povedala Ana, ki je skupaj z bepopovkama Alenko in Tinkaro ter skupino Šank Rock posnela legendarno pesem Metulj v novi preobleki.

Krila je razprla nova verzija skladbe Metulj v izvedbi skupin Bepop in Šank Rock.

Smo pa izvedeli, da imata v filmu manjšo vlogo tudi Alenka in Tinkara, ki pa podrobnosti nista želeli razkriti, zato si bo treba ogledati film Šepet metulja, ki premierno prihaja v kinematografe 10. oktobra.


Najbolj brano