Adele na pop-up stadionu, zasnovanem za njen šov

Britanska zvezdnica Adele je napovedala, da bo poleti obiskala Nemčijo in nastopila na štirih koncertih v Münchnu.

Britanska zvezdnica Adele po Las Vegasu ni nameravala nastopati, 
a si je premislila. Foto: Profimedia
Britanska zvezdnica Adele po Las Vegasu ni nameravala nastopati, a si je premislila. Foto: Profimedia

MÜNCHEN > To bodo prvi nastopi pevke Adele, ki je v svetu znana po uspešnicah, kot so Easy On Me, Someone Like You in Rolling in the Deep, v celinski Evropi po letu 2016.

Britanska pevka bo v bavarski prestolnici München nastopila 2., 3., 9. in 10. avgusta na posebej zanjo ustvarjenem prizorišču s kar 80.000 sedeži.

Pevka, ki bo maja dopolnila 35 let, po sedanji rezidenci v ameriškem Las Vegasu ni načrtovala nastopov. To je še zlasti veljalo za koncerte v Evropi. Toda, kot kaže, v to ni bila povsem prepričana oziroma njena odločitev ni bila prav trdna. Zamikala jo je namreč ponudba enkratnega, po meri narejenega pop-up stadiona, ki bi bil zasnovan posebej za njen šov.

Kot je pevka Adele zapisala na družbenih omrežjih, si ne bi mogla zamisliti lepšega načina, kako preživeti poletje in končati čudovito obdobje svojega življenja in kariere z nastopi bližje svojemu domu. “Guten Tag babes x”, je vnaprej pozdravila svoje nemške oboževalce in jih na ta način povabila na prihajajoče koncerte.

Adele je trenutno v rezidenci v Las Vegasu, in sicer vse od novembra leta 2022. Pred tem je julija 2022 nastopila na dveh razprodanih koncertih v Hyde Parku v Londonu.

Zvezdnica je znana po albumih s številnimi uspešnicami, ki so poimenovani po starosti, v kateri jih je posnela, in sicer 19, 21, 25 in 30.


Najbolj brano