Začenja se glavna sezona turnirjev na prostem

Ta mesec prinaša na Primorsko vstop v glavno sezono turnirjev v malem nogometu na prostem. V Dolenji Trebuši so niz tekmovanj odprli z zmago ekipe iz Šebrelj, vikend pa prinaša turnirje v Ajdovščini, na Ledinah, na Šentviški gori in v Žagi. Prva dva roka za prijave ekip se bosta iztekla jutri zvečer.Tako kot  v lanskem maju bo tudi letos - že v petek - v Ajdovščini 
spet izpeljan 

turnir na  igrišču pri stavbi občine. Foto: Igor Mušič
Tako kot v lanskem maju bo tudi letos - že v petek - v Ajdovščini spet izpeljan turnir na igrišču pri stavbi občine. Foto: Igor Mušič

PRIMORSKA > Športno društvo KUK iz Dolenje Trebuše na Tolminskem je na Primorskem odprlo bogat majski koledar turnirjev v malem nogometu. Pomerilo se je kar 24 trojk. Pokal je dvignilo moštvo Texas iz Šebrelj, ki je v finalu premagalo Spotless iz Tolmina. V malem finalu je bil po kazenskih strelih KMN Porco piede iz Vrhpolja pri Vipavi s 6:5 boljši od Sole Lom iz Kanalskega Loma. Največ golov je dosegel Ilija Aleksić (Spot tess), organizatorji pa so za najkoristnejšega igralca turnirja izbrali Dejana Klemenčiča (Texas).

Kar se tiče bogate turnirske ponudbe prihajajočega konca tedna, ko se obeta tudi nekoliko bolj suho vreme, bo treba najbolj pohiteti s prijavama na turnirja v Ajdovščini in na Ledinah. To bo treba storiti že jutri do 20. ure.

Turnir mesta Ajdovščina za pet članska moštva organizira domači dvoranski drugoligaš Kix. Začel se bo v petek ob 17. uri na igrišču pred stavbo občine. Prijave in in formacije: Amel Džuzdanović, telefon 031/524-535. Petkov turnir trojk na Ledinah nad Idrijo na igrišču pri Baru Baraka pri pravljajo domači gasilci. Informacije: Jure Frelih, tel 031/830-584.

Preostala dva celodnevna turnirja trojk bosta v soboto - s prijavnim rokom v petek do 19. ure. ŠD Šentviška Gora ga bo priredilo na igrišču na Prapetnem Brdu - na planoti nad Slapom ob Idrijci. Informacije: Aljaž Feltrin, tel. 069/993-880. Drugi turnir pripravlja KMN Pelikani v Žagi pri Bovcu - na igrišču pri šoli. Informacije: Aljaž Kurinčič, tel. 040/738-394.


Najbolj brano