Ana Roš: “Prehranska veriga je krhka”
Z včerajšnjim celodnevnim simpozijem je bil v Ljubljani sklenjen Evropski simpozij hrane, na katerem so govorci iz Evrope in Kanade opozorili na potrebo trajnostnega in lokalnega delovanja. Večdnevne gastronomske prireditve so se udeležili številni novinarji iz tujine.

LJUBLJANA > Evropski simpozij hrane je ambiciozen projekt, ki se je rodil kot nadgradnja zimskih srečanj kuharskih mojstrov Chefs Cup. Prvič so ga organizirali leta 2019, lani je žal odpadel, minule dni pa so ga vendarle spravili pod streho. Pobudniki in ustvarjalci dogodka so kuharska mojstrica Ana Roš iz Hiše Franko, Andrea Petrini, publicist in pobudnik več odmevnih globalnih gastronomskih projektov, in Martin Jezeršek iz uspešnega družinskega podjetja, ki je pomemben ponudnik catering storitev v širši regiji.
Si želite prebrati celoten članek?
Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR
Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.
Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob. Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
Powered by 4EGI
Že imate aktivacijsko SMS kodo?
Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
Sklenite naročnino na digitalne vsebine Primorskih novic.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
- Vsakodnevni dostop do zanimivih zgodb iz lokalnega in nacionalnega okolja.
- Podpora visokokakovostnemu novinarstvu.
- Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.