Koline v sodobni preobleki na krožnikih lokalnih gostincev
Koline so del slovenske dediščine, ljudski običaj in družinski praznik, ki ga mnogi na podeželju ohranjajo tudi danes. Del te gastronomske tradicije bo v novi preobleki mogoče doživeti na festivalu Koline, ki se začenja jutri, njegov vrhunec pa bo petkov gastronomski večer.
Šest hodni meni, ki ga bodo skupaj z izbranimi slovenskimi vini postregli na osrednjem kulinaričnem dogodku Koline, so pripravile restavracije
Pira iz Hruševja, Ekoturizem Hudičevec z Razdrtega in Bistro Štorja iz Postojne. Foto: Jaka Birsa
ZELENI KRAS
> Od lanskega enodnevnega kulinaričnega dogodka, ki je v Pivki združil osem lokalnih gostinskih ponudnikov, so letos prizadevanja ...
Si želite prebrati celoten članek?
Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop
1,99 EUR
Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.
Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob.
Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
Powered by 4EGI
Sklenite naročnino na digitalne vsebine Primorskih novic.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
Vsakodnevni dostop do zanimivih zgodb iz lokalnega in nacionalnega okolja.
Podpora visokokakovostnemu novinarstvu.
Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.