Še drugi McDonald's v Kopru

V nakupovalnem središču Supernova Mercator Koper na Dolinski cesti v Olmu bodo predvidoma julija odprli novo McDonald's restavracijo.

Novo McDonald
Novo McDonald's restavracijo urejajo v prostorih nekdanje trgovine NKD v nakupovalnem središču Supernova Mercator Koper na Dolinski cesti v Olmu.  Foto: Nataša Hlaj

KOPER > Uredili jo bodo v prostorih nekdanje trgovine NKD. Raztezala se bo na 358 kvadratnih metrih, v notranjem delu bo 105 sedišču, na gostinski terasi pa še 116 zunanjih sedišč. Poleg klasične restavracije bo gostom na voljo tudi McCafé in storitev McDelivery.

McDonald's je v hipermarketu Mercator v preteklosti že gostoval, Zaprli so ga konec leta 2004 po šestih letih in pol delovanja. Na začetku leta 2013 so ga zopet odprli, a na drugi lokaciji, nasproti Planeta Tuš. Na vprašanje, kako to, da so se na razdalji le dveh kilometrov odločili za odprtje še ene poslovalnice, v podjetju Alpe-Panon odgovarjajo , da bo nova restavracija na drugi strani avtoceste, kot je zdajšnja, zato so prepričani, da bo pritegnila dovolj potencialnih gostov.

Pravijo, da bodo potrebovali 60 novih sodelavcev, tako redno zaposlenih kot študentov. Še vedno zbirajo prijave za delo, so pa že v fazi iskanja primernih kandidatov.


Najbolj brano