Občina: 325 stanovanj je pretirano število

Zanimanje za upravljanje z novim izolskim turističnim kompleksom na širšem območju ladjedelnice, ki ga snuje konzorcij podjetij Urbana prenova Izola (UPI) z Janezom Zemljaričem na čelu, je pokazala španska hotelska veriga Melia Hotels International. V njem naj bi uredili 1400 ležišč v hotelih ...

Melia Hotels International upravlja s 17 turističnimi zmogljivostmi v Umagu in okolici, tudi s 180 luksuznimi istrskimi vilami v Stella Marisu. Tiste najbliže morju gostom ponujajo   zasebni wellness  in  prav tak dostop do plaže.
Melia Hotels International upravlja s 17 turističnimi zmogljivostmi v Umagu in okolici, tudi s 180 luksuznimi istrskimi vilami v Stella Marisu. Tiste najbliže morju gostom ponujajo zasebni wellness in prav tak dostop do plaže.  

IZOLA > Pri tem je zanimivo, da stanovanja snujejo na Delamarisovem zemljišču, ki je v lasti Hypo Leasinga, hotele pa na občinskih parkiriščih ob ladjedelnici....

Si želite prebrati celoten članek?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob. Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
Powered by 4EGI

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
 
ALI

Sklenite naročnino na digitalne vsebine Primorskih novic.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

 • Vsakodnevni dostop do zanimivih zgodb iz lokalnega in nacionalnega okolja.
 • Podpora visokokakovostnemu novinarstvu.
 • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.
 • Najbolj brano