Zasadili prvo lopato za priključitev na vodni vir Mrzlek

Včeraj je župan občine Kanal ob Soči Miha Stegel z izvajalcem, direktorjem podjetja Mensel Daretom Grumom in partnerjem, direktorjem podjeta Proadria Rudijem Pogačarjem, simbolično zasadil prvo lopato ob začetku del za priključitev na vodni vir Mrzlek.

Včeraj je župan občine Kanal ob Soči Miha Stegel z izvajalcem, 
direktorjem podjetja Mensel Daretom Grumom in partnerjem, 
direktorjem podjeta Proadria Rudijem Pogačarjem, simbolično 
zasadil prvo lopato ob začetku del za priključitev na vodni vir 
Mrzlek.  Foto: Damijan Simčič
Včeraj je župan občine Kanal ob Soči Miha Stegel z izvajalcem, direktorjem podjetja Mensel Daretom Grumom in partnerjem, direktorjem podjeta Proadria Rudijem Pogačarjem, simbolično zasadil prvo lopato ob začetku del za priključitev na vodni vir Mrzlek.  Foto: Damijan Simčič

KANAL OB SOČI Časovni načrt zaključka del, ki bo prebivalcem Anhovega in Deskel zagotavljal kakovostno preskrbo z vodo, ostaja enak in bo končan še v letošnjem letu, zagotavljajo na Občini Kanal ob Soči..

Naložba za priključitev na vodni vir Mrzlek, ki predstavlja najpomembnejši vodni vir goriškega območja in oskrbuje približno 37.000 prebivalcev občin Nova Gorica, Šempeter - Vrtojba, Miren - Kostanjevica, Brda, delno Renče - Vogrsko in približno 15.000 ljudi italijanske Gorice, bo stala okrog 1,5 milijona evrov in bo obsegala gradnjo nekaj več kot tri kilometre vodovoda in novo črpališče.


Najbolj brano