V šempetrski bolnišnici razpis za strokovnega direktorja

Splošna bolnišnica dr. Franca Derganca Nova Gorica je objavila razpis za delovno mesto strokovnega direktorja. Kandidati morajo prijave oddati v 15 dneh od objave. Mandat strokovnega direktorja traja štiri leta. Od julija lani kot vršilka dolžnosti mesto zaseda kirurginja Jasna Humar.Sredi lanskega leta je potekel mandat strokovni direktorici Dunji 
Savnik Winkler. Svet zavoda je takrat objavil razpis, vendar ni 
imenoval direktorja s polnim mandatom, ampak je imenoval 
vršilko dolžnosti. Foto: Mitja Marussig
Sredi lanskega leta je potekel mandat strokovni direktorici Dunji Savnik Winkler. Svet zavoda je takrat objavil razpis, vendar ni imenoval direktorja s polnim mandatom, ampak je imenoval vršilko dolžnosti. Foto: Mitja Marussig

ŠEMPETER PRI GORICI > Kot je določil svet zavoda šempetrske bolnišnice, mora kandidat poleg z zakonom določenih pogojev imeti izobrazbo medicinske smeri, pridobljeno po študijskem programu druge stopnje, oziroma izobrazbo, ki ustreza ravni izobrazbe, pridobljene po študijskih programih druge stopnje in je v skladu z zakonom, ki ureja slovensko ogrodje kvalifikacij, uvrščena najmanj na 8. raven.

Poleg tega mora imeti kandidat najmanj pet let delovnih izkušenj na vodstvenih delovnih mestih v zdravstvu in imeti enega svetovnega jezika. Predložiti mora tudi potrdilo o nekaznovanosti. Prijava mora vsebovati program strokovnega dela in razvoja zavoda.

Sredi lanskega leta je potekel mandat strokovni direktorici Dunji Savnik Winkler. Svet zavoda je takrat objavil razpis, vendar ni imenoval direktorja s polnim mandatom, ampak je imenoval vršilko dolžnosti in napovedal razpis za jesen ali konec leta 2022.

Novi razpis v primerjavi s prejšnjim ne vsebuje pogoja, da mora imeti kandidat opravljeno specializacijo s področja dela zavoda.


Najbolj brano