Odprli bodo prvo slovensko igralnico na prostem

Ob igralniško-zabaviščnem centru Perla sredi Nove Gorice bodo v začetku julija odprli prvo slovensko igralnico na prostem. Na pokritem prostoru, ki ga bo visoka protihrupna ograja omejevala tudi od okolice, bodo postavili 60 igralnih avtomatov, za investicijo pa bodo namenili 850.000 evrov, so sporočili iz Hita.

Ob igralniško-zabaviščnem centru Perla sredi Nove Gorice bodo v začetku julija odprli prvo slovensko igralnico na prostem. Foto: Hit
Ob igralniško-zabaviščnem centru Perla sredi Nove Gorice bodo v začetku julija odprli prvo slovensko igralnico na prostem. Foto: Hit

NOVA GORICA> Gradbena dela na dobrih 330 kvadratnih metrih površin na severozahodnem delu igralniško-zabaviščnega centra Perla že potekajo. Prostor bodo pokrili s posebno nadstrešnico in ga funkcionalno povezali z obstoječimi prostori igralnice. Če bo slabo vreme bodoprostor lahko deloma ali v celoti zaprli s polikarbonatnimi ploščami. Območje v smeri proti Vojkovi in križišču s Kidričevo cesto bodo zavarovali z dvometrsko protihrupno ograjo.

Igralnica bo gostom omogočala igro na 60 igralnih avtomatih, pozneje pa jim bodo po potrebi in povpraševanju gostov lahko dodali tudi nove. Pod pokritim vhodnim lobijem bo gostom na voljo tudi bar.

Znova kajenje ob avtomatih

Objekt povsem upošteva omejitve in usmeritve protikadilskega zakona, hkrati pa bo gostom omogočal igro in kajenje obenem, razen v primeru, da ga bodo morali zaradi slabega vremena pokriti.

Projekt izgradnje igralnih prostorov na prostem predstavlja enega izmed strateških ukrepov za povečanje realizacije in eno izmed pomembnejših investicij družbe v letošnjem letu. Dela bodo predvidoma zaključena do konca junija, novo igralnico na prostem pa bodo slovesno odprli 9. julija.

STA


Najbolj brano