Na dobro obiskanem 11. Jestivalu okusov in umetnosti največ ponudnikov hrane doslej: kobariški štruklji na “sto in en” način

Goriška
, posodobljeno:

Kljub muhastemu vremenu in dopoldanskemu deževju so obiskovalci od blizu in daleč ponovno zapolnili kobariški trg na enajstem Jestivalu okusov in kobariške štruklje okušali na “sto in en” način, saj jih vsaka gospodinja pripravi malenkost drugače. Letos so se obiskovalci sprehajali med 50 stojnicami, bogata je bila spremljevalna ponudba z različnimi delavnicami in dogodki.

Kobariški osnovnošolci bodo iztržek od štrukljev namenili za 
valeto prihodnje leto.
Kobariški osnovnošolci bodo iztržek od štrukljev namenili za valeto prihodnje leto. Neva Blazetič

KOBARID > “Kobariške štruklje ni preprosto narediti. Ne uspejo prvič. Brez vaje ne gre,” je na delavnici priprave štrukljev povedala Silvana Skubin s kmetije Skupin v Drežniških Ravnah. Številni so z zanimanjem opazovali, kako so štruklji umetelno nastajali izpod njenih spretnih rok.

Si želite prebrati celoten članek?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob. Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

Powered by 4EGI

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.

ALI

Sklenite naročnino na digitalne vsebine Primorskih novic.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Postanite naročnik
  1. Vsakodnevni dostop do zanimivih zgodb iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  2. Podpora visokokakovostnemu novinarstvu.
  3. Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.