Biotehniška šola pripravlja štiriletni program gastronomija in turizem

Goriška
, posodobljeno:

Biotehniška šola v Šempetru pripravlja štiriletni strokovni program gastronomija in turizem. “Turizem na našem območju se razvija in potrebe po kakovostnih zaposlenih v gostinstvu in turizmu so vse večje,” pravi ravnateljica Barbara Miklavčič Velikonja. “Naš cilj je izobraziti naše dijake, da bodo po šolanju vedeli, kaj ponujajo, in to vse od zemlje do krožnika.”

Biotehniška šola se povezuje s turističnimi ponudniki, med drugim 
je tudi  partner  kulinaričnih srečanj, poimenovanih Glocal Gourmet v Hitovi Perli.
Biotehniška šola se povezuje s turističnimi ponudniki, med drugim je tudi partner kulinaričnih srečanj, poimenovanih Glocal Gourmet v Hitovi Perli. Nace Novak

ŠEMPETER PRI GORICI > “Veseli nas, da so uvedbo progama podprli vsi okoliški župani, gospodarska zbornica in zavodi za turizem,” dodaja ravnateljica Barbara Miklavčič Velikonja. Ko so potipali po terenu, ali bi bilo dovolj zanimanja za tak program, se je izkazalo, da so potrebe velike in da so morda že malo pozni, saj bodo prvi dijaki končali šolanje šele čez štiri leta.

Si želite prebrati celoten članek?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob. Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

Powered by 4EGI

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.

ALI

Sklenite naročnino na digitalne vsebine Primorskih novic.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Postanite naročnik
  1. Vsakodnevni dostop do zanimivih zgodb iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  2. Podpora visokokakovostnemu novinarstvu.
  3. Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.