Glasbeniki dvakrat za gasilce

Korajžni in plemeniti gasilci, ki so ob nedavnem pustošenju žledu požrtvovalno pomagali prizadetim, si zaslužijo zahvalo in pomoč, si je reklo več slovenskih glasbenikov. Nastopili bodo na dveh dobrodelnih koncertih v Ljubljani.

 Foto: Ambrož Sardoč
Foto: Ambrož Sardoč

V Kinu Šiška se bo v četrtek ob 21. uri pričel Dnevnikov Agregat, na katerem bodo nastopili bendi, v katerih sodelujejo Dnevnikovi novinarji: Niet, Zaklonišče prepeva in Hamo&Tribute2Love. Kot posebni gost bo nastopil tudi harmonikar Marko Hatlak s Kapobando.

V sredo, 12. marca, pa bo ob 19. uri v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma koncert Vračam pomoč!, namenjen tako gasilcem kakor najbolj prizadetim v ledeni ujmi. Zveza Lions klubov Slovenije in Zveza Leo klubov Slovenije ga prirejata na pobudo glasbenikov in Slovenske unije glasbenih umetnikov. Na njem bodo nastopili Vlado Kreslin, Severa in Gal Gjurin, Pero Lovšin, Bilbi in Gregor, Anika Horvat, Eva Moškon, Azra Alibegić, ŽPZ Kombinat, Čedahuči in 2B.

Vstopnica za koncert v Kinu Šiška v predprodaji stane 12 evrov, na dan koncerta bo tri evre dražja, vstopnice za koncert v Cankarjevem domu pa so naprodaj po 8, 13 in 18 evrov, odvisno seveda od tega, kako blizu odra človek želi sedeti. AG


Najbolj brano