
Kaj bi bobiči brez koruze!
Pozorni bralci zagotovo vedo, da sem o bobičih pisala že pred leti, in sicer po tem, ko sem jih pokusila v domači gostilni v eni izmed šavrinskih vasi. Ne vem več, kje je bilo, zapomnila sem si le to, da je bilo vrh istrskega rebra in se je videlo tudi dol na Hrvaško. V spominu mi je ostalo tudi, da sem bila nad bobiči zelo navdušena, še zlasti, ker je bilo nekaj svinjskega mesa v njih.
Gospodinja pa se je hvalila, da tako dobrih bobičev, kot jih ona dela, ni nikjer v Istri. Verjela sem ji, saj je pokazala ostanke pršutove kosti, ki je menda navduševala bobiče v loncu in naposled tudi mene. In napisala sem pravcato hvalnico bobičem, mož pa je pritaknil fotografijo, ki jo je posnel, še preden sem jih pojedla.
Si želite prebrati celoten članek?
Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR
Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.
Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob. Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
Powered by 4EGI
Že imate aktivacijsko SMS kodo?
Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
Sklenite naročnino na digitalne vsebine Primorskih novic.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
- Vsakodnevni dostop do zanimivih zgodb iz lokalnega in nacionalnega okolja.
- Podpora visokokakovostnemu novinarstvu.
- Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.