Ječmenov ričet je priljubljena slovenska jed.
Ječmenov ričet je priljubljena slovenska jed. Foto: Ivan Merljak

Hrana, ki preprečuje strjevanje krvi

Sobota

Pust bo vsak čas tu. Letos si prazniki hitro sledijo drug za drugim. Preskočiti jih ne moremo in že razmišljamo kaj storiti, saj bo spet obilo mastne hrane na krožnikih.

“Pust je mastnih ust”, pravimo in pretirano sladek, krofast. Pa vendar, ali lahko s hrano karkoli storimo, da bi lahko mirno jedli pustne dobrote in preprečili nastajanje strdkov.

Kako krvni strdki nastanejo?

Si želite prebrati celoten članek?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob. Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

Powered by 4EGI

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.

ALI

Sklenite naročnino na digitalne vsebine Primorskih novic.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Postanite naročnik
  1. Vsakodnevni dostop do zanimivih zgodb iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  2. Podpora visokokakovostnemu novinarstvu.
  3. Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.