Poskrbimo za urejeno domače in poslovno okolje

Komunala Nova Gorica d. d. ima 70-letno tradicijo delovanja na območju goriških občin, v svoji ponudbi združujemo različne storitve za prebivalce in za poslovne subjekte: ravnanje z odpadki, urejanje okolja, cvetličarna, vzdrževanje komunalnih objektov - gradbeništvo, delavnica - mizarstvo in pogrebne storitve.

Pred vrati je pomlad, zato se bodo v okolici naših domov, poslovnih ter drugih objektov pojavila marsikatera dela in opravila, ki jih verjetno sami ne bomo zmogli časovno opraviti, pa tudi na voljo nimamo vseh orodij. Zato priporočamo, da se obrnete na družbo Komunala Nova Gorica, kjer smo vam voljo zaposleni z različnih področij. Na osnovi vaših izhodišč in želja bomo izpeljali načrtovanje in ureditev okolice doma, stanovanjskih in drugih poslovnih objektov.

V tem pomladnem obdobju posebej izpostavljamo:

* zatravitev vrta - klasična ali s travnatimi zvitki

* sanacija zbitih trat s prezračevanjem

* polaganje pohodnih tlakov

* izdelava in montaža pergol

* košnja zelenih površin in grabljenje

* oskrba cvetličnih nasadov s pletjem, okopavanjem, gnojenjem obrezovanjem

* zasaditve cvetličnih korit* sprotno vzdrževanje vrtov, parkov in drugih zelenic.

* saditev enoletnic, vrtnic, pokrovnih rastlin, grmovnic, dreves

* obrezovanje dreves, grmovnic, živih mej...

* dobava okrasnih rastlin, vrtnic, grmovnic, dreves in drugih sezonskih rastlin

Gradbeništvo z dolgoletnimi izkušnjami

Izvajamo storitve nizkih gradenj. Strankam nudimo kompletne gradbene posege na objektih. Prenova dvorišč ali začetna izgradnja dostopnih poti k stanovanjskim objektom, hišam, poslovnim objektom - poskrbimo od začetnih izkopnih del do tlakovanja ali asfaltacije. Odpeljemo odvečen gradbeni material, in zemljo pri izkopu.

Okolico uredimo s primerno ograjo, lahko zgradimo podporni, mejni zid ali škarpe. Poskrbimo za gradnjo vodovodnih in kanalizacijskih priključkov, prometna signalizacija in talna označba na parkirnih prostorih, zarisovanje in barvanje transportnih poti v skladiščnih prostorih.

Po vaših željah vam lahko uredimo teniško, košarkarsko igrišče, postavimo igrala, gugalnico.

Za urejanje površin in gradbena dela kontaktirajte: 05/33 553 19, 05/33 553 20 ali urejanje-povrsin@komunala-ng.si

Cvetličarna

V naši cvetličarni vam pripravimo ustrezne dekoracije, aranžmaje za razne dogodke v skladu z vašimi željami, letnim časom ter namenom npr. za vesele dogodke – rojstva, birme, obhajila, poroke, za rojstne dneve in obletnice, za dan žena. Ob izgubi vaših najdražjih vam nudimo različne cvetlične aranžmaje in sicer ikebane, vence, cvetlične blazine, šopke, rezano cvetje, pa tudi sveče, zemljo in pesek za grobove.

S cvetličnimi aranžmaji vam lahko uredimo notranjost prostorov ob posebnih priložnostih, lahko pa vam dnevno dostavljamo cvetje na dom ali v vašo pisarno.

Pokličite nas in z veseljem se bomo odzvali 05/33 553 21 ali cvetlicarna@komunala-ng.si

Približuje se tudi 8. marec, zato nas čimprej obiščite in preverite našo ponudbo, cvetličarna se nahaja ob naši upravni stavbi.


Najbolj brano