Narwal: Revolucija čiščenja z robotskimi sesalniki Freo X Plus in Freo X Ultra

V današnjem času umetna inteligenca (UI) prežema vse aspekte našega življenja, od pametnih telefonov do zobnih ščetk. Kljub temu, da pogostoni jasno, kje se konča strojno učenje in začne prava umetna inteligenca, Narwal ssvojima najnovejšima modelom Freo X Plus ter Freo X Ultra dokazuje, kakolahko UI resnično spremeni vsakdanja opravila. Hongkonška znamka, ki seježe uveljavila na trgih ZDA, Južne Koreje in Avstralije, in ki je z uporabo tehnologije AI DirtSense prinesla novo raven zmogljivosti v svoje robotskesesalnike, je zdaj na voljo tudi v Sloveniji.

Robotski sesalnik Narwal Freo XPlus

Narwal Freo X Plus je več kot le običajen robotski sesalnik. Njegova integracija umetne inteligence omogoča optimizacijo čiščenja tudi v najzahtevnejših predelihvašega doma. Z uporabo AI DirtSense lahko sesalnik zazna, kdaj tla niso popolnoma čista, in se vrne na problematična mesta, dokler ne doseže popolne čistoče. To pomeni, da bo vaš dom resnično čist, ne glede na to, kakotrdovratni so madeži.

Robotski sesalnik Narwal Freo X Ultra

Freo X Ultra predstavlja vrhunec Narwalove tehnologije. Ta model vključuje vse prednosti Freo X Plus in še več. Poleg samodejnega čiščenja krp in tehnologije AI DirtSense, Freo X Ultra uporablja umetno inteligenco za prilagajanje strategije čiščenja na podlagi preteklih čiščenj. To pomeni, da robot sam odloča, ali bo prostor sesal, pomival ali izvajal obe operaciji hkrati, odvisno od potrebe. Poleg tega si zapomni položaj večjih ovir, tako da, če premaknete pohištvo, robot poskrbi za temeljito čiščenje na novem prostoru.

Ena od izjemnih lastnosti Freo X Ultra je tudi uporaba posebnega detergenta, ki ga lahko robot samodejno dozira za še bolj temeljito čiščenje. Senzorji laserjev, vključno z edinstvenim stranskim senzorjem, omogočajo natančno navigacijo in preprečujejo zatikanje.

Posebna ugodnost za bralce Primorskih novic

Samo za bralce Primorskih novic pa so na spletni trgovini Smartus.si pripravili posebno ugodnost: ob nakupu robotskega sesalnika NARWAL boste s kodo PRIMORSKE20 oziroma PRIMORSKE50 prejeli 20€ oziroma 50€ popust na model Narwal Freo X Plus ali Narwal Freo X Ultra. Kode so veljavne do 31.6.2024

Spletna trgovina Smartus.si prav tako ponuja brezplačno dostavo po celi Sloveniji pri nakupih nad 50€, zato te izjemne priložnosti ne gre zamuditi.

Preverite ponudbo še DANES >> Robotski sesalniki NARWAL (link: https://www.smartus.si/175-narwal-robotski-sesalniki )


Najbolj brano