Jesen v Termah Portorož: Odkrijte čarobno sproščujočo ponudbo Autumn hits

Predno jesenske barve okrasijo našo pokrajino, vas Terme Portorož vabijo k odkrivanju sproščujoče - regenerativne ponudbe Autumn hits. Od 16. septembra do 15. decembra 2023 lahko uživate v naboru revitalizirajočih tretmajev, posebej izbranih za regeneracijo telesa in celostno sprostitev v tem čarobnem letnem času.

"Od poglobljene analize metabolizma do sproščujočih izkušenj z Biserno morsko kopeljo in oblogami solinskega blata združujemo zdravje in dobro počutje" pravi Soraja Vlačič, vodja Wellness in SPA centra v Termah Portorož.

Kaj vam ponujamo?

Skrb za vitalnost: z neinvazivno, praktično, zanesljivo in hitro diagnostično metodo Tanita merimo telesno maso, delež telesne maščobe, delež vode v telesu ter številne druge lastnosti. Ugotovitve služijo za načrtovanje prilagojene prehrane ter dopolnilnih storitev. 20-minutna storitev s popustom za 24€.

Morska sprostitev: Potopite se v 20-minutno pomirjujočo Biserno morsko kopel. Cena v času posebne ponudbe je 35€.

Detox obloga: Prepustite se obnovitvenim močem zdravilnega solinskega blata. Detox Fango, 20-minutni tretma, po posebni ceni 35€.

Nega in obnova: Utrujenost ter bolečine v mišicah so pogosto prvi znaki nezadostnega vnosa magnezija. 100% morski magnezij pridobljen iz morske vode ter kombinacija vitamina B6, tavrina ter izvlečki citrusov pomagajo zmanjšati utrujenost in prispevajo k ravnovesju v telesu. Pomanjkanje magnezija je tudi posledica stresa, zato se program še posebej priporoča osebam, ki so izpostavljeni večjim stresnim situacijam. 60-minutni Magnezijev program za telo za 63€.

Obnova obraza: neinvazivna metoda prenove in osvežitve kože, ki poleg pršenja kisika zajema še negovalni tretma s hialuronom. Kisik omogoči, da aktivne učinkovine prodrejo do golobjih plasti kože, jo pomirjajo in vlažijo. 60-minutni tretma za 74€.

Orientalsko razvajanje: Uživajte v 50-minutni orientalski masaži rok in nog. Dlani in stopala so polna refleksnih točk, ki ugodno vplivajo na delovanje celega telesa in spodbujajo delovanje organov. Med drugim je učinkovita pri lajšanju stresa, spodbuja prekrvavitev in povečuje nivo energije. Orientalska masaža stopal in dlani za 53€.

Tajska limfna drenaža: Odkrijte terapevtske čudeže tajske limfne drenaže. Pomaga pri odvajanju odvečne vode iz telesa in njegovem razstrupljanju. 50 minutna storitev po posebni ceni 58€.

Zaradi zasedenosti in časovno omejene ponudbe priporočamo, da storitve čim prej rezervirate.

Za rezervacije in informacije kontaktirajte 05 692 80 09 in wellness@lifeclass.net


Najbolj brano