Intervju z Ivico Evačićem - Ivekom, vodjo Hotela Marina & Chef

Oglas
, posodobljeno:

Restavracija Hotela Marina v Izoli je že skoraj dve desetletji dom znanega kuharskega šefa Ivice Evačića - Iveka. Pričetek njegove zgodbe sega v leto 2003, ko je vodstvo hotelske restavracije prevzel mladi in ambiciozni šef Ivek. Z jasno vizijo, trdim delom in podporo odlične ekipe je v nekaj letih dosegel tisto, kar so mnogi smatrali za nemogoče: penzionsko restavracijo je spremenil v vrhunsko à la carte gastronomsko destinacijo.

Ivica Evačić - Ivek
Ivica Evačić - Ivek

Pretekli dve leti sta bili zaznamovani s pandemijo in splošnim zapiranjem družbenega življenja. Najbolj na udaru so bili prav gostinski obrati. Kako se je Restavracija Hotela Marina odzvala na situacijo?

Si želite prebrati celoten članek?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob. Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

Powered by 4EGI

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.

ALI

Sklenite naročnino na digitalne vsebine Primorskih novic.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Postanite naročnik
  1. Vsakodnevni dostop do zanimivih zgodb iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  2. Podpora visokokakovostnemu novinarstvu.
  3. Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.