Jeremy Allen White se dogovarja za vlogo v filmu o Bruceu Springsteenu

Ameriški igralec Jeremy Allen White bi lahko zaigral v filmu o Bruceu Springsteenu. Po pisanju specializiranih portalov se 33-letni igralec dogovarja za vlogo The Boosa, kot je glasbenikov vzdevek, v filmski pripovedi, ki se bo posvečala nastajanju njegovega albuma Nebraska, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Jeremy Allen White Foto: John Salangsang / Shutterstock E
Jeremy Allen White Foto: John Salangsang / Shutterstock E

LOS ANGELES > Film z naslovom Deliver Me from Nowhere bo temeljil na istoimenski knjigi avtorja Warrena Zanesa in bo prikazoval ustvarjanje albuma Nebraska iz leta 1982, v projekt pa naj bi bil po pisanju portala Deadline vključen tudi Springsteen. Scenarij po pisanju portala People piše Scott Cooper, ki bo film tudi režiral.

S pesmimi na albumu, ki govorijo o poražencih, sanjačih in obupancih, si je Springsteen prislužil primerjave z legendarnim tekstopiscem Woodyjem Guthriejem in pisateljem Johnom Steinbeckom.

Jeremy Allen White je letos prejel več nagrad za svojo vlogo v televizijski seriji The Bear - King of the Kitchen. Serija z dokumentarnim pridihom pripoveduje o burnem vsakdanu v zakulisju lokala s sendviči v Chicagu.


Najbolj brano