Intervju na odru tokrat s Sašo Pavček

Gostja prvega letošnjega pomladnega Intervjuja Primorskih novic na odru Gledališča Koper bo jitri ob 19. uri igralka, lanskoletna dobitnica Borštnikovega prstana, pesnica in dramatičarka Saša Pavček.

O sebi, pa tudi o vseh drugih vlogah, tako v gledališču kot v 
življenju, bo Saša Pavček pod žarometi male dvorane Gledališča 
Koper jutri ob 19. uri spregovorila z novinarko Primorskih novic 
Vesno Humar. Foto: Andraž Gombač
O sebi, pa tudi o vseh drugih vlogah, tako v gledališču kot v življenju, bo Saša Pavček pod žarometi male dvorane Gledališča Koper jutri ob 19. uri spregovorila z novinarko Primorskih novic Vesno Humar. Foto: Andraž Gombač

KOPER > Sašo Pavček kljub ustvarjanju v osrednjem slovenskem gledališču, SNG Drama Ljubljana, s Primorsko povezujejo (in jo tudi navdihujejo) trdne vezi – spomini na stare starše v Klancu pri Kozini, družinska hiška nad Sečoveljskimi solinami, vloge, med njimi tudi nagrajene, ki jih je odigrala na odrih treh primorskih gledališč, in seveda legendarna Lučana v monokomediji Bužec on, bušca jaz.

O sebi, pa tudi o vseh drugih vlogah, tako v gledališču kot v življenju, bo pod žarometi male dvorane Gledališča Koper jutri ob 19. uri spregovorila z novinarko Primorskih novic Vesno Humar. Pogovor bo kot običajno ob klavirju spremljal Robert Vatovec. Vstop je prost!

V aktualni sezoni odrskih intervjujev smo v novembru gostili igralko Mileno Zupančič in pisatelja ter avtorja njene biografije Tadeja Goloba, minuli mesec pa priljubljenega piranskega župnika Zorka Bajca.


Najbolj brano