Z avtom trčila v 24-letnega kolesarja

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 56 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 115 klicev. Med drugim, so posredovali tudi pri prometni nesreči v Kopru, kjer je 68-letna voznica avtomobila odvzela prednost kolesarju. 24-letnik je po trčenju padel in se lažje poškodoval. Povzročiteljici so policisti izdali plačilni nalog.

Fotografija je simbolična Foto: Leo Caharija
Fotografija je simbolična Foto: Leo Caharija

ISTRA > Nekdo je v Kopru poskušal vlomiti v parkomat. Po sprožitvi alarma je pobegnil.

Vlom v Strunjanu

V Strunjanu je nekdo vlomil v počitniško hišo, pregledal prostore, odnesel pa ni nič, saj v hiši ni bilo vrednejših predmetov.

Ukradel je prenosnik

V Luciji je nekdo ženski ukradel prenosni računalnik. Torbo je odložila v predprostoru prodajalne, ko se je vrnila, prenosnika ni bilo več. Vreden je 500 evrov.

Pes, ki ne laja ...

V Kačičah je psa prijaviteljice napadel sosedov pes. Policisti bodo poslali dopis na Upravo za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin, lastnici psa pa izrekli globo.

Zagorelo je v Butarih

Ob 23.10 je zagorelo v Butarih. Pogoreli so trije kontejnerji za smeti v celoti, poleg pa še dva delno. Škode je za 4000 evrov. Policisti zbirajo obvestila.

Ni hotel pihati

Ob 1.11 so policisti v Kopru ustavili 41-letnega voznika osebnega avtomobila. Voznik je odklonil preizkus alkoholiziranosti in strokovni pregled, zato so mu odredili pridržanje in odvzeli vozniško dovoljenje. Sledi obdolžilni predlog.

“Gužva” v avtu

Ob 1.17 so na počivališču Ravbarkomanda ustavili osebni avtomobil Hyundai, ki ga je vozil 40-letni državljan Nemčije. Prevažal je 6 državljanov Sirije, prosilcev za azil. Vozniku sledi kazenska ovadba, tujci so ponovno izrazili namero za mednarodno zaščito


Najbolj brano