Vlomilci na delu v Portorožu in Fiesi

Neznanec je tekom noči vlomil v gostinski lokal v Portorožu in ukradel 400 evrov. Opravljen je bil ogled. Vlomljeno je bilo tudi v gostinski lokal v Fiesi, kjer si je storilec prilastil 600 evrov. Policisti bodo v obeh primerih napisali kazensko ovadbo.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > Včeraj dopoldne je v Gorjanskem več policistov, gasilcev in drugih prostovoljcev iskalo pogrešano osebo. Moškega so našli živega.

Petarda je poškodovala vrata in omet

Včeraj ob 13.17 so koprski policisti obravnavali poškodovanje tuje stvari. Ugotovili so, da je neznanec pred vhodna vrata nastavil petardo, ki je poškodovala vrata in omet. Policisti o tem še zbirajo obvestila, opravili so ogled, sledi kazenska ovadba.

Motorista sta padla in se poškodovala

Na cesti Misliče-Vareje je včeraj ob 14.41 padla 43-letna motoristka, ki se je pri padcu lažje poškodovala. Na cesti Divača-Kozina pa je 32-letni motorist včeraj ob 15.11 trčil v srno, padel in se prav tako lažje poškodoval.

Od blagajničarke je zahteval denar

Včeraj ob 14.47 je v eno od koprskih trgovin vstopil neznanec in od blagajničarke zahteval denar. Ker mu ga ni izročila, je moški iz trgovine pobegnil. Policisti o storilcu še poizvedujejo, po končani preiskavi ga bodo kazensko ovadili.

Kolesar je padel in se poškodoval

Na kolesarski stezi ob Škocjanskem zatoku je včeraj popoldne padel 59-letni kolesar. Policisti so ugotovili, da je izgubil oblast nad kolesom, padel in se pri tem huje poškodoval po glavi. Oskrbeli so ga v izolski bolnišnici.

Vozil brez vozniškega dovoljenja

Včeraj ob 23.26 so policisti v Sežani ustavili 46-letnega državljana Italije, ki je avtomobil vozil brez vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, zoper njega pa bodo policisti napisali še obdolžilni predlog sodniku za prekrške.


Najbolj brano