Varnostnico je “počil” po glavi

Policiste PU Koper so ob 8.18 obvestili, da je pred eno od sežanskih prodajaln 34-letni Divačan napadel varnostnico. Ko ga je ta videla, da je s police vzel artikel, ki ga ni plačal, je stekla za njim. Ko ga je izven prodajalne dohitela, je med njima prišlo do prerivanja, nakar jo je tatič udaril v glavo, da se je zgrudila. Policisti celotno dogajanje še preverjajo in zbirajo obvestila za potrditev suma kaznivega dejanja

Fotografija je simbolična  Foto: Pixabay
Fotografija je simbolična  Foto: Pixabay

PRIMORSKA > Ob 12. uri je v Postojni voznik kombiniranega vozila na prehodu za pešce in kolesa trčil v 23-letno voznico električnega skiroja. Najprej se je ustavil in ji pomagal, ker ni potrebovala zdravniške pomoči, je odpeljal. Kasneje so ugotovili, da je lažje poškodovana. Policisti še zbirajo obvestila.

Z avtomobilom v invalidski voziček

Včeraj so koprske policiste obvestili, da je v Kopru voznica osebnega avtomobila zavijala desno, ko je z invalidskim vozičkom po kolesarski stezi pripeljal 77-letnik, v katerega je trčila. 77-lenik je padel in se lažje poškodoval. 40-letni voznici bodo izrekli globo.

Smisel življenja je ležanje na plaži

V Portorožu je nekdo prijavitelju, medtem ko je šel plavat, s plaže ukradel nahrbtnik z dokumenti, mobilnim telefonom in gotovino.

Je bil na poti v Drogaško Slatino?

Ob 23. uri so v Izoli zasegli osebni avtomobil 39-letniku, ki je vozil v času veljavnega ukrepa odvzema vozniškega dovoljenja. Odredili so mu tudi hitri test za droge, ki je bil pozitiven na kokain. Sledi obdolžilni predlog.


Najbolj brano