V Postojni izginil sef z več tisoč evri gotovine

V Postojni je včeraj nekdo vlomil v pisarno, iz katere je odnesel sef z več tisoč evri gotovine, sporočajo s koprske policijske uprave.

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična. 

PRIMORSKA > Včeraj dopoldne se je v Sečovljah zaradi neprilagojene hitrosti prevrnilo tovorno vozilo. Voznik in sopotnik sta bila laže poškodovana, vozniku so policisti izdali plačilni nalog. Cesta je bila ponovno odprta ob 11.44.

Romunu ukradli pokvarjen avtomobil

Državljan Romunije je policistom včeraj prijavil, da so mu na počivališču Ravbarkomanda (smer Ljubljana) ukradli pokvarjen osebni avto znamke volkswagen sharan sive barve, z nameščenimi reg. tablicami BC 30-YUK. Vozilo je vredno 2000 evrov.

Zelo pijana na kolesu

Ponoči je v Tomaju padla 20-letnica s kolesom. Policisti so jo preizkusili z alkotestom, ki je pokazal 0,72 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Čaka jo plačilni nalog.

Prerezal zadnjo gumo na avtomobilu

Policisti so včeraj na območju naselja Zalošče obravnavali poškodovanje parkiranega osebnega avtomobila. Neznani storilec je z ostrim predmetom na vozilu prerezal zadnjo desno pnevmatiko. Lastnik vozila je oškodovan za 80 evrov.

Tatvina goriva na bencinskem servisu v Vrtojbi

Danes dopoldne so policisti prejeli tudi obvestilo o tatvini goriva na bencinskem servisu v Vrtojbi. Na omenjeni bencinski servis se je pripeljal voznik osebnega vozila znamke BMWs špansko registrsko številko, v katerem je bilo poleg voznika več sopotnikov. Iz omenjenega vozila sta nato izstopili dve osebi in v plastenke za gorivo natočili za 175 evrov dizelskega goriva. Zatem so se neznanci odpeljali v smeri Italije, ne da bi poravnali račun za natočeno gorivo.


Najbolj brano