V Dekanih zaradi požara za 3000 evrov škode

V četrtek ponoči, malo pred 23. uro, je zagorelo v Dekanih. Nekdo je v zabojnik za smeti vrgel goreč predmet, plameni pa so poškodovali tudi fasado bližnje stavbe. Požar so pogasili koprski poklicni gasilci. Policisti pa preiskujejo sum kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti in iščejo storilca, ki ga - če ga bodo našli - čaka kazenska ovadba. Na stavbi Krajevne skupnosti Dekani je zaradi ognja nastalo za 3000 evrov škode.

Plameni  so  poškodovali  tudi  fasado  bližnje   stavbe.  Foto: GB  Koper
Plameni so poškodovali tudi fasado bližnje stavbe.  Foto: GB Koper

PRIMORSKA > V noči iz srede na četrtek je nekdo v Pradah skozi okno vlomil v hišo v lasti 67-letnega moškega, vendar iz notranjosti ni ničesar ukradel.

Objestnež v Izoli

V Izoli je nekdo v noči iz srede poškodoval dve parkirani vozili. Obe vozili sta v lasti podjetja. Na enem vozilu je predrl štiri, na drugem pa tri pnevmatike.

Izginil alkohol

Prav tako je nekdo v Lokvi vlomil v zabojnik, iz katerega je na škodo Mladinskega društva ukradel alkoholne pijače v vrednosti 200 evrov. Sledi kazenska ovadba.

Poskus vloma v Hrastovljah

V zadnjem tednu je nekdo v Hrastovljah skozi okno poskušal vlomiti v hišo v lasti 35-letnega moškega.

Odklenjen avtomobil vabi ...

Včeraj nekaj čez 15. uro je nekdo v Ilirski Bistrici iz odklenjenega vozila ukradel denar in mobilni telefon. 36-letno lastnico je s krajo oškodoval za 450 evrov.


Najbolj brano