Ukradeno kolo so hitro opazili v Portorožu

Včeraj dopoldne je policijo poklicala oškodovanka in prijavila, da so ji v Piranu ukradli gorsko kolo specialized. Nedolgo zatem so policisti v Portorožu na ukradenem kolesu opazili moškega. Lastnici so kolo vrnili, 37-letnemu osumljenemu pa sledi kazenska ovadba.

Portorož Foto: Tomaž Primožic/FPA
Portorož Foto: Tomaž Primožic/FPA

KOPER > Včeraj ob 15. uri je 21-letnik peljal motorno kolo po Šmarski cesti, iz Kopra proti Šmarjam. Med prehitevanjem je zaradi nepravilnega premika z vozilom vanj trčil voznik audija A4, ki je po trčenju odpeljal s kraja. Motorist se je lažje poškodoval, policisti obravnavajo sum storitve kaznivega dajanja nevarne vožnje in iščejo voznika avtomobila.

Na avtocesti opazili razbit avto

Ob 0.40 so policisti na avtocesti, pred postajališču Studenec, opazili razbit ustavljen avtomobil. 47-letni voznik je povedal, da naj bi med prehitevanjem voznik tovornega vozila zavil v levo, zato je voznik avtomobila močno zavrl, nakar ga je odneslo v desno ograjo. Tovornjak je odpeljal. Odrejen hitri test za droge je pri vozniku avtomobila pokazal prisotnost amfetaminov. Odpeljali so ga na strokovni pregled. Sledi nadaljnje zbiranje obvestil in nato ustrezen ukrep.

Preizkus alkoholiziranosti je odklonil

Ob 3.25 so v Postojni ustavili 43-letnega voznika avtomobila, ki je odklonil preizkus alkoholiziranosti. Odredili so mu pridržanje, sledi obdolžilni predlog.

Hitri test je bil pozitiven

Včeraj dopoldne so v Kopru ustavili 51-letnega voznika skuterja, pri katerem je bil hitri test za prepoznavo drog pozitiven na benzodiazepine. Strokovni pregled je odklonil, izdan mu je bil plačilni nalog.

Opolnoči pa so v Izoli ustavili 19-letno voznico avtomobila, pri kateri je bil hitri test na droge pozitiven na marihuano. Odrejen strokovni pregled je odklonila, sledi obdolžilni predlog.

Ob 2. uri so v Kopru ustavili 27-letnega voznika avtomobila. Odrejen hitri test za droge je bil pozitiven na kokain, strokovni pregled je odklonil. Sledi obdolžilni predlog.


Najbolj brano