Tat na Nanosu povzročil za več tisoč evrov škode

Policisti še poizvedujejo za neznancem, ki je minuli konec tedna na parkirišču ob hiši na območju Nanosa vlomil v tri avtomobile. Čeprav je do plena prišel le v enem vozilu, je z vlamljanjem lastnikom povzročil za približno osem tisoč evrov škode.

NANOS > O vlomu v vozilo znamke mitshubishi goriške registracije so policiste obvestili v noči na nedeljo, okoli enih in pol. Po prvih informacijah je neznani nepridiprav razbil steklo na vratih prtljažnika in nato v notranjosti našel žensko torbico. Lastnica je imela v njej denarnico z dokumenti, bančnimi karticami in denarjem. Nepridiprav ji je povzročil približno 300 evrov škode, zaradi kraje dokumentov so imeli po približno sto evrov škode tudi njeni bližnji. A veliko več, kot je bil vreden plen zmikavta, je znašala škoda, ki jo je povzročil z vlamljanjem. Ta znaša približno 4000 evrov.

Izkazalo se je, da je neznanec na parkirišču, kjer je bilo parkirano vozilo znamke mitshubishi, vlomil še vozili znamke volkswagen in citroen. Na prvem je z neznanim predmetom razbil prednja desna vrata, v notranjosti pa ni našel ničesar, kar bi ga zanimalo. Povzročil je za približno 3000 evrov škode. Na tretjem vozilu je vlomil v prednja leva vrata, ukradel ni ničesar, a je z vlomom kljub temu povzročil za 1000 evrov škode. Policisti okoliščine nočnega vloma še preiskujejo.


Najbolj brano