Smrtna nesreča: Voznik je ostal ukleščen pod traktorjem

Ob gospodarskem poslopju v Mihelah je voznik traktorja s silosno prikolico zapeljal čez rob betonskega gnojnika, zaradi česar sta traktor in prikolica zdrsela približno 4 m v globino. Voznik je ostal ukleščen pod traktorjem.

 Foto: PGD Materija
Foto: PGD Materija

MIHELE > Po pozivu ReCO Postojna so na intervencijo izvozili gasilci PGD Materija in ZGRS Sežana, ki so zavarovali kraj in ugotovili, da je voznik traktorja zaradi hudih poškodb na kraju preminul. V nadaljevanju so z zahtevnim tehničnim posegom dvignili prikolico in traktor ter pokojnega izvlekli. Zdravnica je na kraju potrdila smrt voznika. Delovna stroja sta bila ustrezno zavarovana, zatem pa so gasilci pomagali pri prenosu preminulega v vozilo pogrebnega zavoda. Intervencija je bila zaključena ob 23.30.

Na intervenciji je sodelovalo 12 gasilcev PGD Materija z dvema voziloma (še dva gasilca sta bila v pripravljenosti v gasilskem domu), pet ZGRS Sežana z dvema voziloma, zdravnica in reševalec ZP Hrpelje, reševalci NMP Sežana, policisti PP Kozina ter uslužbenci pogrebnega zavoda.


Najbolj brano