S kros motorjem trčil v kolesarja in pobegnil

Koprski prometni policisti iščejo neznanega voznika oranžnega kros motorja, ki je včeraj popoldne na obalni kolesarski in peš poti povzročil hudo nesrečo, nato pa pobegnil.

Policisti okoliščine hude nesreče, ki se je na obalni peš in 
kolesarski poti zgodila  včeraj popoldne, še preiskujejo.
Policisti okoliščine hude nesreče, ki se je na obalni peš in kolesarski poti zgodila včeraj popoldne, še preiskujejo.  

ISTRA > Policiste so včeraj okoli 17.30 obvestili, da se je na kolesarski in peš poti med Koprom in Izolo, stari obalni cesti, zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena kolesar in še neznani voznik oranžnega motornega kolesa, kros izvedbe. Voznik motornega kolesa bi naj pred nesrečo vozil po zadnjem kolesu, pripeljal za kolesarjem in trčil vanj. Po nesreči sploh ni ustavil, temveč je odpeljal naprej proti Izoli.

Na koprski policijski upravi so pojasnili, da se je 26-letni kolesar, doma iz Izole, v nesreči huje poškodoval. Prometni policisti okoliščine nesreče še preiskujejo, morebitne očividce oziroma vse, ki bi videle neznanega motorista na oranžnem kros motorju, ki je v sredo popoldne vozil po sprehajalni poti med Izolo in Koprom, ali bi kar koli vedele o njem, prosijo, da pokličejo na interventno številko policije 113, na postajo koprske prometne policije na telefonsko številko (05) 610 05 30 ali pa to sporočijo na anonimni telefon policije 080 1200.


Najbolj brano