Preveč alkohola in vroči glavi v koprskem lokalu

Danes okoli 3. ure so policisti posredovali v koprskem lokalu, kjer je 34-letni moški žalil zaposleno. V bran zaposleni je stopil 39-letni domačin, ki je bil vidno pod vplivom alkohola. Ta je pričel žalit in k pretepu izzivat 34-letnika, ki ga je udaril v predel obraza. Ker je 39-letni moški s kršitvijo nadaljeval kljub posredovanju policistov, so ga ti pridržali in mu izdali precej zasoljen plačilni nalog. Prav tako so oglobili 34-letnika, ki je žalil zaposleno v lokalu.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Nekaj minut pred polnočjo je zavrelo tudi na terasi lokala v Ilirski Bistrici, kjer je javni red in mir kršil 45-letni domačin. Ta je tudi kljub posredovanju policistov s kršitvijo nadaljeval, zato so ga pridržali do streznitve. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

V Kopru je neznani storilec v večstanovanjskem objektu vlomil v kletne prostore in 50-letniku ukradel električno kolo znamke giant, tip tathom, črne barve.

V eni od trgovin z mešanim blagom v Izoli je neznani storilec ukradel mobilni telefon znamke huawei kova 9, katerega je lastnik odložil na izložbeno polico.

Na Izolski obvoznici so policisti ustavili 23-letnega voznika osebnega avtomobila, doma iz okolice Portoroža, kateri je na delu, kjer je omejitev hitrosti 90 km/h vozil s hitrostjo 154 km/h. Vozniku so odvzeli vozniško dovoljenje, sledi mu še obdolžilni predlog.


Najbolj brano