Povzročitelj nesreče prijavitelja odrinil, pljunil in zatem odpeljal

Na Vojkovem nabrežju v Kopru se je včeraj okrog 14. ure zgodila prometna nesreča. Policisti so ugotovili, da je 41-letni voznik peljal po enosmerni ulici in ko je zavijal desno, je vanj zaradi prekratke varnostne razdalje trčil voznik avtomobila za njim. Ta se je po trčenju močno razburil, prijavitelja odrinil in pljunil, zatem pa odpeljal. Policisti so ga izsledili uro zatem. Alkotest mu je pokazal 0,33 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. 26-letnemu državljanu BiH, ki prebiva v Kopru, sledi hitri postopek zaradi kršenja zakona o javnem redu in miru, nezadostne varnostne razdalje, pobega s kraja prometne nesreče ter alkohola.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > V Kopru, natančneje v Semedeli, je nekdo vlomil v kmetijski objekt. Odnesel je več kmetijskih strojev in več kosov orodja - mulčer, moto kultivator, dve kosilnici in druge predmete. Po prvi oceni je lastnika oškodoval za 15.000 evrov.

V Piranu je nekdo vlomil v stanovanje in ukradel nakit.

V Luciji je nekdo vlomil v prodajalno in ukradel blagajniški minimum.

Motorist padel in se poškodoval

Policisti so včeraj ob 15. uri naleteli na prometno nesrečo na stari cesti Bertoki-Bivje. Ugotovili so, da je samoudeležen 56-letni voznik motornega kolesa. Preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 0,65 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Ker se je pri padcu poškodoval, so ga odpeljali v Splošno bolnišnico Izola. Sledi obdolžilni predlog.

Lastniki v hiši zalotili vlomilca

Sinoči ob 22.30 so policiste obvestili, da je nekdo vlomil v hišo v Piranu. Lastnike je zbudil ropot in zalotili so mlajšega moškega, ki je takoj pobegnil. Policisti zbirajo informacije.


Najbolj brano