Poškodoval vrata v klet lovske koče

Policisti so danes obravnavali sum kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari na območju Renč. Nekdo je poškodoval vrata v kletne prostore lovske koče, v prostore pa ni vstopil. Policisti bodo po zaključku preiskave in na podlagi ugotovljenih dejstev podali kazensko ovadbo na okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > Danes ob 13. uri so policisti v Vrtojbi ustavili voznika avtomobila, pri katerem je bil hitri test na droge pozitiven na benzodiazepine, zato so mu odredili strokovni pregled. Zoper voznika bodo podali obdolžilni predlog na okrajno sodišče.

Vozil pijan in zadet

Voznik avtomobila, državljan Šrilanke, je včeraj popoldne peljal iz Žage proti Bovcu. Na ravnem delu ceste je vozil preblizu desnemu robu vozišča in trčil v obcestni zid. Voznik pri tem ni bil poškodovan. Alkotest je pokazal 0,48 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Hitri test na droge je bil pozitiven na kokain in amfetamine, zato so mu odredili strokovni pregled. Prepovedali so mu nadaljnjo vožnjo in začasno odvzeli vozniško dovoljenje, čaka ga srečanje s sodnikom.

Pijani za volanom

Policisti so sinoči v Vrtojbi ustavili voznika avtomobila. Alkotest mu je pokazal 0,64 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti so mu prepovedali nadaljnjo vožnjo in začasno odvzeli vozniško dovoljenje, čaka ga še srečanje s sodnikom.

Voznik, ki so ga včeraj popoldne policisti ustavili v Selu, je napihal 0,53 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti so mu prepovedali vožnjo in za 24 ur odvzeli vozniško dovoljenje. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

Policisti so v soboto zvečer v Vrtojbi ustavili voznico avtomobila, ki ji je alkotest pokazal 0,80 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Pridržali so jo v policijskih prostorih, čaka jo še obdolžilni predlog.


Najbolj brano